Liga 1

Elias Charalambous, apel la suporteri înainte de FCSB - Sepsi: „Suferim după înfrângere, avem nevoie mai mult ca oricând”

Elias Charalambous

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video), Romeo Ene  —  sâmbătă, 16 martie 2024

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a susținut conferința de presă premergătoare partidei dintre vicecampioana României și Sepsi, din prima etapă a play-off-ului Superligii.

  • FCSB - Sepsi se joacă duminică, 17 martie, de la 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Tehnicianul cipriot este convins că jucătorii săi vor reacționa după eșecul dur cu Rapid din ultima etapă a sezonului regulat (0-4). Charalambous i-a îndemnat pe fanii vicecampioanei să vină în număr mare la stadion pentru a începe play-off-ul cu dreptul și pentru a se distanța de ocupanta locului 2.

VIDEO. Elias Charalambous, înainte de FCSB - Sepsi: „Trebuie să arătăm o reacție”

>

„Este primul nostru meci din play off. Urmează un mic turneu, zece meciuri. Luăm fiecare meci în parte, începem mâine cu Sepsi. Trebuie să arătăm o reacție în acest joc, sunt sigur că jucătorii noștri vor fi pregătiți să reacționeze, să luăm cele trei puncte care sunt foarte importante pentru noi.

Este momentul în care avem nevoie de fanii noștri mai mult ca oricând. Sunt sigur că vor fi alături de jucători pentru a-i susține pe parcursul celor 90 de minute.

Cel mai bun mod de a începe play-off-ul este cu siguranță o victorie. Vrem să ne impunem, indiferent de adversar. Mereu spun că nu există meciuri ușoare, toate sunt la fel. Sigur că am suferit după înfrângere, dar am avut același program toată săptămâna. Nu s-a schimbat nimic, e normal să câștigi meciuri, e normal să pierzi, dar trebuie să arătăm o reacție după înfrângere.

Nu cred că jucătorii s-au crezut campioni, dar sigur că înfrângerea este un mod bun de a ne trezi, începând cu mine, pentru că uneori avem puțină încredere și avem nevoie de un impuls pentru a ne trezi.

Cred că toți jucătorii sunt ok, nu putem conta pe Pandele și pe Denis (n.r. Haruț), care s-a alăturat echipei, dar încă nu este pregătit. Vom vedea și cu Radaslavescu astăzi, ieri s-a antrenat bine, dar vrem să-l vedem astăzi dacă va fi la capacitate 100%.

Dacă adversarii noștri pierd puncte este foarte bine pentru noi, dar dacă noi nu ne facem treaba, atunci nu are nicio logică.

Suntem foarte fericiți să avem patru jucători la echipele naționale. Mereu ne dorim să avem cât mai mulți, asta demonstrează calitatea pe care o avem în echipă. Fiecare jucător trebuie să pună echipa națională mai presus de orice, chiar și de echipa de club, pentru că trebuie să fii mândru dacă îți reprezinți naționala, sper să avem cât mai mulți în viitor”, a declarat Charalambous, la conferința de presă.

Play-off - Etapa 1 » Match Preview FCSB - Sepsi

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.