Campionate

S-a dezlănțuit și Mihăilă: gol după șapte săptămâni! Man a fost și el activ, dar risipitor la Parma

Valentin Mihăilă, jubilând după ce a deschis azi scorul pentru Parma în meciul cu Feralpisalo / Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 16 March 2024

Valentin Mihăilă (24 de ani), extrema stângă a Parmei, a deschis scorul cu un șut precis în meciul cu Feralpisalo (2-1) din deplasare. Este a patra reușită în acest sezon de Serie B. Dennis Man, titular și el, a avut câteva ocazii, dar a ratat.

Parma a turat motoarele la maximum și a plecat cu toate punctele de pe terenul lui Feralpisalo (2-1), distanțându-se la șefia Serie B, la nouă puncte peste Cremonese, aflată pe locul al treilea (a cedat cu 0-3 cu Sudtirol), primul nepromovabil direct. A fost un meci dominat de trupa celor doi români și adjudecat fără probleme.

S-au remarcat Valentin Mihăilă și Dennis Man, ambii titularizați pe extreme de antrenorul Fabio Pecchia. Primul a deschis scorul, fiind excelent servit de Bonny, în minutul 29, și trimițând mingea printre picioarele portarului. A fost al patrulea gol pentru Mihăilă în acest sezon.

Mihăilă are 13 goluri și 9 assisturi la Parma

Fostul jucător craiovean nu mai marcase de pe 3 februarie, în succesul contra Veneziei (2-1), ocupanta locului secund, la 8 puncte de echipa gialloblu. Reușise însă un assist cu Como (1-1), pe 24 februarie.

Mihăilă n-a prins însă finalul partidei în teren, pentru că a fost schimbat în minutul 54 cu Benedyczak. Valentin a ajuns la 13 goluri în cele 77 de partide disputate de la transferul la Parma.

Foarte pe fază. În momentul schimbării mulți fani s-au uitat confuzi unul la altul. Pe lângă golul frumos, care a răsplătit mișcările de atacant adevărat, a avut multe recuperări și ruperi de ritm în 54 de minute jucate. Pecchia și-a propus să-l recupereze la începutul anului și în această a doua parte a sezonului culege multe roade. Nota 7
Parmalive.com, agenție italiană

Man a devenit titular incontestabil la Parma

Nici Dennis Man nu a dezamăgit astăzi, la a 24-a sa titularizare din acest campionat. Ex-FCSB-istul a avut câteva oportunități de a înscrie, însă fie nu și-a cadrat execuțiie, fie s-a opus portarul Pizzignacco.

Man a avut câteva mingi pentru a puncta pe tabelă, dar nu le-a transformat în aur. Un spectacol, totuși, urmărindu-l în combinațiile cu Bernabé și Cyprien. Nota 6
Parmalive.com, agenție italiană

Dennis Man a bifat încă un meci de 90 de minute în Serie B / Foto: Imago

După pauză, a mai scăzut în randament și n-a mai putut amenința buturile gazdelor, numai că Pecchia nu l-a scos. Rămâne cu 11 goluri și 5 pase decisive în actuala stagiune din Serie B, pe lângă cele două goluri și un assist în trei apariții în Cupă.

La gazde nu a jucat și românul trecut pe foaie de Feralpisalo. Denis Hergheligiu a rămas pe banca de rezerve și de această dată.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.