Liga 1

Stoichiță a numit „cel mai bun pasator” din România: „Putem să-i spunem «Mister Pass»!”

Constantin Grameni, în duel cu Jayson Papeau de la Rapid // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 16 martie 2024

Mihai Stoichiță (69 de ani), fost antrenor, actual director tehnic al Federației Române de Fotbal, îl consideră pe Constantin Grameni (21) de la Farul a fi „cel mai bun pasator” din Superligă.

Constantin Grameni, al doilea cel mai valoros fotbalist din lotul Farului, doar sub Tudor Băluță, a fost titular vineri seara în Rapid - Farul 1-2, cu 89 de minute pe teren înainte de a-i lăsa locul lui Dănuleasă.

Mihai Stoichiță l-a urmărit la treabă pe viu, fiind prezent în tribunele din Giulești pentru partida care a deschis play-off-ului. Directorul tehnic al FRF a rămas impresionat de Grameni, autorul pasei decisive la golul de 0-1, o execuție cu piciorul stâng, peste toată apărarea adversă, care l-a lăsat pe Louis Munteanu în poziție excelentă de a finaliza.

Mihai Stoichiță: „Grameni este cel mai bun pasator din campionat, «Mister Pass»”

„Ce am văzut aseară, că am fost la meci pe Giulești... Putem să-i spunem lui Grameni «Mister Pass». Pentru mine este cel mai bun pasator din campionat!”, a spus Mihai Stoichiță la PrimaSport.

Grameni, fotbalist evaluat de Transfermarkt la două milioane de euro, a fost promovat din Academia „Gheorghe Hagi” și a jucat 118 meciuri la Farul, cu 9 goluri și 7 pase decisive.

În acest sezon, în care a adunat 36 de apariții, Grameni a înscris două goluri. Pasa decisivă de seara trecută, din victoria cu Rapid, a fost al doilea assist oferit de Constantin în acest sezon, după cel din remiza cu UTA, 2-2, din octombrie 2023.

Constantin Grameni a primit nota 7 în GSP.ro pentru prestația din Giulești. „Dacă se ia în serios are multe de spus. Are calitate, e muncitor”, a opinat Cristian Geambașu, editorialist al Gazetei Sporturilor, despre mijlocașul Farului.

Constantin Grameni / Sursă foto: Imago Images

VIDEO. Louis Munteanu, petrecere în club după „dubla” din Rapid - Farul 1-2

>

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.