Liga 1

Dorinel Munteanu a lăsat modestia după victoria cu Poli Iași: „Nu cred că se supăra nimeni dacă era 3-0 la pauză”

Dorinel Munteanu (55 de ani) este mulțumit de jocul prestat de Oțelul Galați în victoria cu Poli Iași, scor 1-0, din prima rundă a play-out-ului.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 16 martie 2024

Dorinel Munteanu (55 de ani) este mulțumit de jocul prestat de Oțelul Galați în victoria cu Poli Iași, scor 1-0, din prima rundă a play-out-ului.

La finalul meciului, antrenorul gălățenilor a declarat că echipa lui a fost mai bună în acest meci, iar victoria nu poate fi pusă la îndoială.

Dorinel Munteanu a remarcat jocul bun făcut de Maciel, cel care a marcat singurul gol al meciului, păstrând cele 3 puncte la Galați.

Dorinel Munteanu crede că Oțelul a fost superioară celor de la Poli Iași: „Este normal să fiu fericit după acest meci, nu le-am dat șanse adversarilor”

„Este normal să fiu fericit după acest meci, nu le-am dat șanse adversarilor. Puteam să mai înscriem, nu cred că se supăra nimeni din stadion dacă era 3-0 la pauză. Am fost înceți la finalizare.

Am debutat cu dreptul, sunt 3 puncte importante. Îmi felicit jucătorii, au înțeles ce aveau de făcut după meciul trecut. Nu știu cine poate contesta această victorie.

Maciel este într-o formă bună, a fost decisiv în multe meciuri. M-am concentrat pe atitudinea jucătorilor, pentru că doar împreună putem reazila ceva. Cred că echipa noastră intră într-o formă foarte bună. E bine că am început cu o victorie, mai avem 8 jocuri foarte importante”, a spus Dorinel Munteanu, pentru Orange Sport.

VIDEO. Adrian Porumboiu dezvăluie că a impus un jucător în echipa lui Dorinel Munteanu: „Am luat gol în minutul 87 din cauza lui!”

Am câștigat 3 puncte foarte importante. Am ratat multe ocazii, dar până la urmă mingea a intrat și suntem fericiți. Aceste puncte ne ajută mult în îndeplinirea obiectivului. E important că am început play-out-ul cu dreptul. Nu trebuie să ne relaxăm, trebuie să mai câștigăm meciuri pentru a ne asigura salvarea de la retrogradare.
- Frederic Maciel, Oțelul Galați

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.