Liga 1

Acționarul Rapidului i-a pus la colț pe ultrași: „Decizie nu proastă, ci EXTREM de proastă!”

+45 Foto
Mesajele afișate de galeria Rapidului la 1-2 cu Farul // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 16 March 2024

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, spune că „nu mi se pare normal” felul în care au protestat ultrașii echipei față de arestarea preventivă a liderului de galerie, Liviu Ungurean, alegând să nu-și încurajeze favoriții vineri seara, la 1-2 cu Farul.

Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, liderul galeriei rapidiste, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care procurorii suspectează constituirea unui „grup infracțional organizat care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialelor pirotehnice”.

În semn de solidaritate cu liderul, ultrașii Rapidului au ales să nu încurajeze echipa vineri seara, în prima etapă de play-off, iar Rapid a cedat cu Farul, 1-2.

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, nu a fost de acord cu abordarea suporterilor. „Extrem de proastă, nu proastă!”, a spus Angelescu despre decizia ultrașilor.

Victor Angelescu îi „urechează” pe ultrașii Rapidului: „Decizie extrem de proastă!”

„Am mai spus că am venit la Rapid acum 6 ani și ceva tocmai pentru frumusețea galeriei. Cred că e prima dată când mi se pare că ei iau o decizie greșită. Nu e normal ce au făcut, mă așteptam la o anumită formă de protest, 15-20 de minute, să-și susțină liderul.

Și noi, atât timp cât se va dovedi că Liviu Ungurean e nevinovat, îl susținem, dar nu se poate să fie peluza plină și să nu cânți. Au lăsat steagul jos și au pierdut. Nu înțeleg de ce să nu cânți! A fost o decizie nu proastă, extrem de proastă!”, a spus Angelescu inițial la PrimaSport.

Victor Angelescu: „M-a șocat, au luat o decizie greșită!”

„Nu avea cum să ajute. Nu cred că ajută în niciun caz în anchetă, nu cred că-l eliberează mâine pe Liviu Ungurean pentru că au făcut ei asta. În plus, au afectat echipa.

Chiar m-a șocat asta, ei știu să ia anumite decizii de obicei, avem cea mai frumoasă galerie de departe, dar ieri au luat o decizie greșită. Aș fi înțeles dacă nu cântau 15-20 de minute, apoi, dacă doreau să arate ceva, trebuia să cânte mai tare decât oricând, să arate tuturor că nu li se închide gura, nu că dacă dispare un om nu mai cântă nimeni.

Nu mi se pare normal, dar și noi avem greșelile noastre”, a completat acționarul Rapidului.

VIDEO. Mihai Stoichiță, după Rapid - Farul: „Dacă peluza nu ar fi fost tăcută, poate am fi văzut alt rezultat”

>

Tot despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.