Liga 1

„E momentul să plece de la FCSB” » Un apropiat al lui Florinel Coman afirmă: „Am vorbit cu el. Acolo vrea să joace”

Florin Achim (32 de ani), team managerul celor de la CS Minaur Baia Mare (Liga 3), a fost invitat la GSP Live și a vorbit în termeni laudativi despre fostul lui coleg de la FCSB, Florinel Coman (25).

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  duminică, 17 martie 2024

Florin Achim (32 de ani), team managerul celor de la CS Minaur Baia Mare (Liga 3), a fost invitat la GSP Live și a vorbit în termeni laudativi despre fostul lui coleg de la FCSB, Florinel Coman (25).

Coman traversează cea mai bună formă a carierei, cu 14 goluri și 8 pase decisive reușite în 22 de apariții. Achim a fost coleg de cameră cu Florinel și afirmă că „șeptarul” liderului e în prezent un exemplu de profesionalism.

VIDEO. Florin Achim, despre Florinel Coman: „E cel mai în formă jucător din România”

>

„Florinel Coman mi-a fost coleg la FCSB. E un băiat incredibil, un caracter foarte bun, un profesionist desăvârșit. Chiar când am ajuns la FCSB, el revenise după o accidentare, trecea printr-un moment greu. Dar eu eram 100% convins că își va reveni, pentru că are o calitate incredibilă, drept dovadă că e cel mai în formă jucător din România.

Se pregătește foarte bine la sala de forță, lucrează și după antrenamente. A înțeles că trebuie să fie mult mai profesionist pentru a ajunge la un nivel tot mai bun”, a spus Florin Achim, la GSP Live.

Cum a trecut Florinel Coman peste perioada grea de la FCSB

Florin Achim a povestit și cum a depășit Florinel Coman accidentarea gravă suferită în vara anului 2020, în partida Backa Topola - FCSB 6-6 (4-5 la penalty-uri):

„Cred că a fost afectat, dar nu a arătat asta niciodată. Eu, unul, nu am simțit-o. Am fost apropiat de el și am petrecut mult timp împreună. Chiar dacă ar fi fost afectat, n-a arătat niciodată acest lucru.

Și caracterul lui l-a ajutat, e un tip pe care nu-l interesează foarte mult ce spune gura lumii. A avut presiune și din partea media, și din partea domnului Becali și a demonstrat că a trecut peste toate aceste lucruri. Sunt sigur că urmează un transfer foarte bun pentru el”.

„E momentul să plece după Euro”

Fostul fundaș dreapta al celor de la FCSB e de părere că Florinel Coman se va transfera în această vară, după Campionatul European din Germania:

E momentul să plece după Euro, cred că va pleca și sunt sigur că poate face față într-un campionat puternic. Din ce am vorbit cu el, își dorește să joace în campionatele foarte puternice și cred că ar face față cu brio”.

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Florin Achim

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.