Liga 1

L-a sfidat pe MM Stoica și a explicat, în premieră, motivele: „A fost pentru prima oară în viața mea”

+31 Foto
Geraldo Alves, 43 de ani, a rememorat la GSP Live decizia de a refuza să îngenuncheze în fața suporterilor FCSB, după umilința suferită cu FC Brașov în 2011, scor 0-3.

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  duminică, 17 martie 2024

Geraldo Alves, 43 de ani, a rememorat la GSP Live decizia de a refuza să îngenuncheze în fața suporterilor FCSB, după umilința suferită cu FC Brașov în 2011, scor 0-3.

CONTEXT:

  • Pe 6 martie 2011, FCSB primea în Ghencea vizita celor de la FC Brașov, în etapa cu numărul 20 din returul sezonului 2010/2011;
  • Roș-albaștrii erau umiliți de echipa condusă la acea vreme de Antonio Conceicao, scor 0-3;
  • La finalul partidei, la îndemnul managerului MM Stoica, jucătorii FCSB s-au pus în genunchi în fața galeriei.

VIDEO. De ce nu a îngenuncheat Geraldo Alves după FCSB - FC Brașov 0-3: „Eu am dat totul în meciul ăsta”

>

„A fost pentru prima oară în viața mea când am jucat pe zăpadă. Nu m-am pus în genunchi, îi înțeleg pe cei care au făcut asta, pentru că jucătorii încearcă să mulțumească suporterii, dar eu nu m-am pus în genunchi pentru că am dat totul în meciul cu Brașov.

A fost o conjunctură, noi dominam meciul, apoi am primit gol... Noi am jucat mult mai bine”, a declarat Geraldo, la GSP Live.

„Cred că echipa mea a dat tot, poate am greșit la partea tactică, câțiva jucători au comis erori individuale, se întâmplă. Cei de la FC Brașov aveau fotbaliști foarte buni atunci”, a mai spus Alves, în prezent antrenor secund la Academia Rapidului.

Nu mi-a spus nimeni nimic pentru că nu m-am pus în genunchi. Suporterii m-au iubit, mereu mi-au spus dacă joc rău sau bine, dacă am avut atitudine sau nu, iar eu am acceptat. Nici Mihai Stoica nu mi-a spus nimic. Eu am fost în fața galeriei, am aplaudat suporterii, le-am mulțumit și am plecat

- Geraldo Alves

Caseta meciului FCSB - FC Brașov 0-3

Geraldo Alves a evoluat timp de două sezoane la FCSB, între 2010 și 2012. A debutat pe prima scenă cu Pițurcă antrenor, într-o partidă U Cluj - FCSB 1-2. Primele goluri le-a reușit în aprilie 2011, FCSB - Unirea Urziceni 5-0 („dublă”).

4a fost nota primită de Geraldo Alves în Gazeta Sporturilor, pentru prestația din meciul FCSB - FC Brașov 0-3

Are un titlu și o Supercupă a României în palmares cu Astra, plus două Cupe cucerite alături de FCSB și Petrolul.

Geraldo a bifat 41 de prezențe în cupele europene pentru FCSB, Petrolul și Astra.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida FCSB - FC Brașov 0-3, din martie 2011

+31 Foto
FCSB - FC Brașov 0-3 / 6 martie 2011

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Geraldo Alves

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.