Stranieri

Radu Drăgușin, sub lupa fostului internațional englez: „A fost slab”

Radu Drăgușin (stânga)/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Sunday, 17 March 2024

Gabrial Agbonlahor (37 de ani), fost internațional englez, a analizat prestația lui Radu Drăgușin (22 de ani) din meciul Fulham - Tottenham 0-3.

Internaționalul român a greșit la primul gol al lui Fulham, când l-a scăpat din marcaj pe Muniz. Însă Agbonlahor, fost jucător cu 322 de meciuri în Premier League, nu crede că Drăgușin merită criticat dur, deși admite că stoperul a jucat slab.

Agbonlahor: „Drăgușin a jucat slab, dar nu avea meciuri în picioare”

„Cred că Drăgușin a jucat slab, dar trebuie luat în considerare faptul că nu avea multe meciuri în picioare. Așa că, nu te poți lua de el.

Cu siguranță că Tottenham i-a simțit lipsa lui Mickey Van de Ven”, a declarat Agbonlahor, la Talksport.

Ange Postecoglou: „Nu e momentul să vorbim despre Drăgușin, ca grup nu am făcut ce trebuia”

„Nu cred că este un meci la finalul căruia să vorbim despre individualități, pentru că indiferent că este primul meci al lui Radu sau al 500-lea al lui Sonny, nu prea contează. Ceea ce contează este că, ca grup, pur și simplu nu am atins nivelul de care avem nevoie pentru a câștiga, așa că, pentru noi, în mod evident, există o lecție de învățat.

Face parte din procesul de creștere. Sunt lucruri prin care trebuie să treci dacă vrei să ai parte de creștere. Important e modul în care vom reacționa, asta este provocarea noastră acum.

Pentru a fi corect față de jucători, este prima dată în acest an când am simțit, mai ales în a doua repriză, că nu am... suntem în poziția în care suntem pentru că în fiecare săptămână am fost foarte, foarte competitivi în fiecare aspect al jocului și chiar și în meciurile pierdute am simțit că am atins anumite repere în ceea ce privește efortul și competitivitatea.

Cred că asta ne-a lipsit acum, este foarte dezamăgitor. Am avut destule ocazii de a marca, așa că nu cred că asta a fost problema. Nu a fost vorba de a marca. Și dacă am fi marcat, nu ar fi însemnat nimic”, a declarat Postecoglou, antrenorul lui Spurs, după meci, potrivit Football London.

VIDEO. Rezumatul meciului Fulham - Tottenham 3-0

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.