Liga 1

Cristi Balaj s-a enervat după CFR Cluj - Craiova: „Nu e coerent. E pe altă lume”

Cristi Balaj/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 17 martie 2024

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a fost deranjat de declarațiile lui Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova, de la finalul meciului câștigat în Gruia cu 2-1.

Oltenii au fost dominați în prima repriză, iar antrenorul Craiovei a fost întrebat dacă merita victoria. „Poate că am avut ceva noroc, dar am obținut cele 3 puncte. Întotdeauna rezultatul este corect”, a răspuns Petev.

Cristi Balaj: „Petev nu e coerent, e pe altă lume”

„Când aud că rezultatul a fost meritat... Am auzit şi această opinie. OK, o respectăm, în condiţiile în care au dat un gol mai mult decât noi. Nu e adevărat că rezultatul a fost corect. Înseamnă că Petev trăieşte într-o altă lume. L-am auzit în meciurile în care a pierdut şi s-a exprimat diferit. Omul nu e coerent. 

Nu vreau să-l jignesc. Doamne Fereşte! Nu asta e intenţia mea, dar l-am auzit când a pierdut şi avea o altă exprimare. Dacă spune că a meritat să câştige, înseamnă că privim diferit lucrurile. Eu le văd diferit”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Ce a declarat Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2

„În multe meciuri am meritat să câștigăm, dar am pierdut multe puncte. Poate că am avut ceva noroc, dar am obținut cele 3 puncte. Întotdeauna rezultatul este corect. O luăm meci cu meci, jucătorii se vor odihni, apoi vom pregăti meciul următor, cu o echipă bună a momentului, Rapid.

Am schimbat multe lucruri după meciul cu FCSB (n.r. - 0-3 pe 28 ianuarie). Vreau să devenim mai buni de la meci la meci. Cel mai important este să fim o echipă, ca toți să atace și toți să se apere. Am fost nervos pentru că am făcut multe greșeli individuale, a trebuit să schimbăm ceva la pauză”, a declarat Petev.

VIDEO. Răzvan Lucescu: „FCSB a tratat superficial ultimele meciuri de campionat” + Ce zice de meciurile naționalei României

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.