Campionate

Au RĂBUFNIT după United - Liverpool: „Ce regulă absolut penibilă! Rușinos!”

+10 Foto
Amad Diallo și-a dat tricoul jos după Manchester United - Liverpool 4-3 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 17 martie 2024

Dezbatere aprinsă pe rețelele sociale după eliminarea lui Amad Diallo (21 de ani) din Manchester United - Liverpool 4-3, meci din „sferturile” Cupei Angliei. Ivorianul a înscris golul victoriei în minutul 120+1, și-a dat tricoul jos, a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Derby memorabil pe „Old Trafford” în „sferturile” Cupei Angliei. Liverpool a condus-o de două ori pe Manchester United, cu 2-1, apoi cu 3-2, dar s-a văzut învinsă cu un gol semnat de Amad Diallo în minutul 120+1, în urma unui contraatac tăios.

De bucurie, simțind că este golul care o duce pe United pe Wembley, Diallo și-a dat jos tricoul. „Centralul” John Brooks nu l-a iertat, i-a arătat al doilea „galben”, așa cum este regulamentar în astfel de faze, iar Diallo a luat calea vestiarelor înainte de fluierul final.

Au RĂBUFNIT după Manchester United - Liverpool: „Cea mai penibilă regulă din istorie!”

Eliminarea tânărului fotbalist a dat naștere unei dezbateri aprinse pe rețelele sociale.

Șeful Opta, publicația care prezintă statistici din marile ligi europene, a răbufnit: „Diallo este eliminat pentru că și-a dat tricoul jos sărbătorind golul victoriei în minutul 120 într-un sfert de Cupa Angliei. Ce regulă absolut penibilă!”.

Comentatorul sportiv Harry Symeou a fost pe aceeași lungime de undă: „A văzut al doilea galben pentru că și-a dat tricoul jos, dar nu-i va păsa, ceea ce denotă din nou natura ridicolă a acestei reguli. Îmi pare rău pentru arbitrii care trebuie să o pună în aplicare. Rușinos!”.

Au existat și opinii contra curentului. „Diallo a sacrificat participarea în semifinale doar pentru a sărbători un gol? Mentalitate de jucător mic!”, a scris un utilizator.

Cumpărat de la Atalanta în ianuarie 2021 cu 21,3 milioane de euro, Amad Diallo a adunat doar 4 apariții în acest sezon, fiind indisponibil o bună perioadă de timp din cauza unei accidentări la genunchi. Golul de astăzi a fost primul al sezonului.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.