Liga 1

Prunea și-a pierdut răbdarea cu doi dinamoviști: „Incredibil! Duș și merg liniștiți acasă”

+11 Foto
Florin Prunea

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 17 martie 2024

Florin Prunea (55 de ani), fost jucător și președinte la Dinamo, a comentat înfrângerea usturătoare a „câinilor” la Sibiu, 0-3 cu Hermannstadt.

Sibienii au rezolvat meciul cu Dinamo, din etapa inaugurală a play-out-ului, încă din prima repriză. Ianis Stoica, Raul Opruț și Cristian Neguț au tranșat partida cu 3 goluri venite între minutele 38 și 45+1, după ce apărarea oaspeților a fost făcută KO în repetate rânduri.

La final, Florin Prunea s-a declarat șocat de prestația apărătorilor laterali ai lui Dinamo, Gabriel De Moura în dreapta, Antonio Bordușanu în stânga.

Florin Prunea și-a pierdut răbdarea cu Bordușanu și Moura: „Incredibil ce s-a întâmplat în benzi!”

„Nu credeam că două absențe, Gnahore și Politic, pot deregla în asemenea hal echipa.

Ce s-a întâmplat în benzi în seara asta a fost ceva de... păi băieții ăștia de la Sibiu (n.r. - extremele, Balaure și Stoica) au făcut o «transpirație» bună. Pot face un duș și să meargă liniștiți acasă. Deci ce s-a întâmplat pe benzi, la Bordușanu și Moura... incredibil!

Nu găsești un om care să fi jucat bine la Dinamo”, a comentat Prunea la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Florin Prunea: „Eu văd ca Dinamo să aibă un altfel de căpitan”

Fostul portar a mai avut un „client”, pe Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo.

„Patriche este pe un val de simpatie, căpitanul echipei la promovarea-minune. Dar eu cred că acolo ar trebui altceva, mai ales în momentele în care este război. Nu mi-a plăcut niciodată să-l văd așa, cu capul plecat.

Pe căpitanul lui Dinamo eu îl văd altfel, să iasă în față, să spună că următorul meci, cu Petrolul, e vital. Eu văd alt gen de căpitan la Dinamo”.

Este fotbal, se poate întâmpla orice. Puteam să dăm și noi 3 goluri, dar astăzi... prea puțin pe partea ofensivă. Nu am reușit să ținem de minge, am jucat între linii, dar degeaba, am pierdut mingea mult prea ușor.

Am avut o peluză fantastică în seara asta. Din păcate, Hermannstadtul este o echipă foarte bună acasă, foarte agresivă. S-a văzut asta astăzi, a fost o primă repriză în care ne-au dominat total. Meciul s-a terminat din prima repriză.

Cu siguranță nu vom mai juca așa. A fost un accident în seara asta, am întâlnit o echipă foarte puternică și s-a văzut. Am luptat pentru mingi, dar atât s-a putut astăzi. Multe greșeli, multe dueluri pierdute și asta a fost. Nu este vorba despre atitudine, suntem un grup unit. Am pierdut o luptă, mai avem 8, vom da totul pentru a ieși din zona aceea.

- Declarațiile lui Răzvan Patriche după Hermannstadt - Dinamo

VIDEO. Dinamoviștii au mers în fața galeriei după 0-3 cu Hermannstadt

>

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.