Liga 1

Zeljko Kopic nu crede în accidente: „Trebuie să înțelegem”

+11 Foto
Hermannstadt a învins-o pe Dinamo, scor 3-0, în prima rundă din play-out-ul Superligii. Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor”, a recunoscut superioritatea adversarilor.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 17 martie 2024

Hermannstadt a învins-o pe Dinamo, scor 3-0, în prima rundă din play-out-ul Superligii. Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor”, a recunoscut superioritatea adversarilor.

Dinamo a intrat cu elan în play-out, deasupra locurilor direct retrogradabile. Elanul elevilor lui Zeljko Kopic a fost însă tăiat de înfrângerea suferită la Sibiu.

Zeljko Kopic, după FC Hermannstadt - Dinamo

„A fost foarte greu să ne găsim ritmul. Hermannstadt a meritat victoria. Trebuie să înțelegem că nu putem obține rezultate așa. Am avut mai multe probleme. Nu am putut ieși din pressingul adversarului. Nu meritam mai mult.

Nu vreau să judec pe nimeni, ăsta este fotbalul. Se poate întâmpla. Dar trebuie să ne îmbunătățim. Nu cred în accidente! Dacă ești puternic și câștigi duleurile, dacă ai posesie, apar și rezultatele.

Dacă pierzi în toate zonele, asta se întâmplă. Nu am putut respecta planul stabilit”, a spus Zeljko Kopic la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Zeljko Kopic a comentat și situația absenților: „Dennis Politic e important pentru noi, și Eddy Gnahore a fost important în ultimele meciuri. Putea câștiga duelurile la sol, în aer. Păstra un echilibru. Dar trebuie să acceptăm că nu putem folosi mereu toți jucătorii. A fost o oportunitate pentru ceilalți”.

VIDEO. Suporterii, aproape de Dinamo și după eșecul cu Hermannstadt

>

În ciuda scorului rușinos, cei aproape 4.000 de „câini” prezenți în tribunele arenei din Sibiu și-au aplaudat favoriții la final.

Imediat după fluierul final al lui Ovidiu Hațegan, fotbaliștii dinamoviști s-au îndreptat spre nucleul dur al galeriei. Reacția ultrașilor a fost una pozitivă. Și-au aplaudat favoriții și au scandat împreună.

Dani Iglesias și Răzvan Patriche au luat câte un steag al galeriei și l-au fluturat pe durata întregii interacțiuni, mai bine de două minute.

VIDEO. FC Hermannstadt - Dinamo » Suporterii sibieni îi ironizează pe elevii lui Kopic, după ce la pauză se văd conduși cu 3-0: „B-ul, B-ul, B-ul!”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.