Liga 1

Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a dat de pământ cu Dinamo: „N-au contat” + mesaj pentru galeria „câinilor”

+11 Foto
Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 17 martie 2024

Hermannstadt - Dinamo 3-0. Marius Măldărășanu (48 de ani), antrenorul sibienilor, a oferit prima reacție după ce echipa sa a zdrobit-o pe Dinamo, în prima etapă din play-out.

Antrenorul și-a lăudat echipa după acest succes categoric și a precizat faptul că adversarul nu a contat pe contre. Măldărășanu a ținut să remarce și galeria „câinilor”, prezentă în număr mare la Sibiu, în ciuda poziției din clasament.

Marius Măldărășanu, după Hermannstadt - Dinamo 3-0: „Am încercat să-i surprindem”

„Am încercat să-i surprindem ca agresivitate, dar a fost mai mare din partea lor. Au făcut multe faulturi la limită, dar noi ne-am descurcat foarte bine din punct de vedere defensiv. Apărătorii și-au făcut treaba, ne așteptam ca Dinamo să fie foarte periculoasă pe contraatac, însă n-a contat.

Am făcut o primă repriză foarte bună, iar a doua a fost gestionată exact așa cum trebuia. Sunt trei puncte foarte importante, felicit băieții, dar și suporterii. Vreau să spun că m-a impresionat galeria lui Dinamo”, a spus Măldărășanu, la Prima Sport.

În urma acestui succes, Hermannstadt este pe locul 2 în play-out, cu 23 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe 14, cu 15, și poate coborî din nou pe loc direct retrogradabil, în cazul în care Voluntari se va impune pe terenul celor de la UTA Arad.

Pentru sibieni urmează duelul din deplasare cu Voluntari, care va avea loc după pauza echipelor naționale. De cealaltă parte, Dinamo va primi vizita celor de la Petrolul Ploiești.

Nu m-am gândit la faptul că putem conduce cu 3-0 la pauză, am fost foarte montat, mai puteam da goluri, am mai avut ocazii, dar importante sunt punctele.

Ele ne aduc liniștea, dacă Dinamo câștiga venea la două puncte și automat ne temeam.

- Ianis Stoica, atacantul lui Hermannstadt

VIDEO. FC Hermannstadt - Dinamo » Galeria câinilor, în număr mare pe stadionul din Sibiu

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.