Liga 1

Scandal în parcare, la FCSB - Sepsi » Îl acuză direct pe Gigi Becali: „A trecut la următorul nivel, cenzura”

Un grup de suporteri ai liderului FCSB susține că șefii clubului au interzis introducerea în stadion a mesajului „Fii patron, nu antrenor”.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 17 martie 2024

Un grup de suporteri ai liderului FCSB susține că șefii clubului au interzis introducerea în stadion a mesajului „Fii patron, nu antrenor”.

FCSB este susținută la meciul cu Sepsi, de pe Arena Națională, de aproximativ 10.000 de spectatori. Printre ei ar fi trebuit să se numere și inițiatorii demersului „Fii patron, nu antrenor”, un protest împotriva implicării lui Gigi Becali în alcătuirea echipei.

VIDEO. FCSB, acuzată de cenzură la meciul cu Sepsi

>

Fanii susțin că le-a fost interzisă introducerea unui mesaj în tribune și că de vină ar fi oamenii din club, nu Jandarmeria.

„Ne-a fost interzis accesul în stadion cu acest banner, de către club. ATENȚIE, de către club și nu de jandarmerie! Așadar FCSB a trecut la următorul nivel, cenzura.

Pentru că, de ce nu, doar este Faci Ce Spune Becali. Voi reveni cu amănunte suplimentare atât aici, cât si pe pagina Fii patron/NU antrenor”, se arată în mesajul postat pe contul de facebook Hans Gruber.

Ce este campania „Fii patron, nu antrenor”

În noiembrie 2023 a fost inițiată o campanie intitulată „Fii patron, nu antrenor”, o mișcare pașnică prin care fanii care i se vor alătura urmează să protesteze la adresa modului autocrat în care Gigi Becali conduce de ani de zile FCSB.

Am o mare rugăminte: fără violențe verbale (sau de orice alta natura)! Din capul locului, vreau sa vă atrag atenția că nu asta e modalitatea prin care aș vrea ca această campanie să se desfășoare. Cu violență s-a mai încercat și a fost mereu fără rezultat. Acum e timpul să încercăm civilizat. Insist enorm pe aspectul ăsta, deoarece, în caz contrar, întreaga mișcare de protest va muri aproape înainte să se nască. Ce strigati/scrieti pe stadion/social media vă privește, dar atâta timp cât vom fi în fața unor reprezentanți ai presei, aș vrea să-mi respectați dorința pentru a NU discredita campania in vreun fel.
- mesajul transmis de inițiatorul campaniei „Fii patron, nu antrenor”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.