Campionate

„Nu are pic de clasă!” » Klopp, atacat dur, după ce l-a jignit pe reporter și a plecat de la interviu: „E clar că nu ești în formă”

Jurgen Klopp, iritat în timpul interviului

Articol de Daniel Grigore  —  Sunday, 17 March 2024

Jurgen Klopp, 56 de ani, antrenorul lui Liverpool, a fost iritat de întrebările unui reporter după 3-4 cu Manchester United în „sferturile” Cupei Angliei, plecând în timpul interviului.

Liverpool a ratat astăzi unul dintre obiectivele din acest sezon, câștigarea Cupei Angliei. „Cormoranii” au pierdut pe „Old Trafford”, 3-4 cu Manchester United, cu golul victoriei înscris de „diavoli” în minutul 120+1.

Eșecul nu i-a picat bine lui Klopp, care a fost ușor iritat în interacțiunea cu presa. Notabil a fost dialogul cu reporterul televiziunii scandinave V Sport, cea care transmite Premier League în țările nordice.

VIDEO. Jurgen Klopp a cedat nervos și a plecat de la interviu: „Evident că nu ești în formă!”

„În mod normal, intensitatea vă caracterizează jocul. Cum de v-a fost atât de dificil în prelungiri?” a fost întrebat antrenorul neamț.

Klopp a inspirat pentru două secunde, parcă și-a căutat energia să răspundă, apoi a venit cu replica:

„O întrebare puțin stupidă, trebuie să spun, dacă ne vezi jucând des. Dacă nu ne urmărești niciodată, poți să te întrebi: «Cum pot avea mai multe resurse?». Am jucat nu știu câte meciuri recent, nu știu câte au jucat cei de la United. Ăsta este sportul. Sunt foarte dezamăgit de acea întrebare, dar e clar că tu ai crezut că e bună”.

Reporterul a continuat: „Deci prea multe meciuri, sau...?”, moment în care Klopp s-a enervat și a plecat de la interviu, strecurându-se pe lângă jurnalist: „Nu cred asta. Oh, haide. E evident că nu ești în formă și nu am nervii necesari pentru tine”.

Jurgen Klopp, „taxat” după ieșirea avută: „Nu are pic de clasă!”

Utilizatorii Twitter nu l-au menajat pe Klopp pentru reacția avută. Iată câteva dintre cele mai apreciate comentarii:

  • „Tot ce văd este un mare «bebeluș» plângând”
  • „E unul dintre cei mai răi pierzători!”
  • „Își pierde mințile când nu câștigă, personajul de neamț plăcut dispare imediat”
  • „E cel mai bun prieten al tuturor când câștigă, dar toate întrebările sunt teribile când pierde”
  • „Își dă arama pe față când lucrurile nu merg în felul în care-și dorește. E periculos dacă nu e fericit, imaginați-vă ce face în spatele ușilor închise”
  • „Nu are pic de clasă!”

Liverpool a câștigat în acest sezon Cupa Ligii Angliei, 1-0 în finala cu Chelsea, și rămâne cu două obiective de îndeplinit, câștigarea campionatului și a Europa League.

Mai multe știri din Anglia:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.