Liga 1

Adrian Porumboiu, necruțător după FCSB - Sepsi: „Cu permisiunea dumneavoastră, o să spun ceva!”

+21 Foto
Adrian Porumboiu

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 18 martie 2024

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în prima rundă din play-off-ul Superligii. Fostul arbitru Adrian Porumboiu (73 de ani) a criticat nivelul fotbalului practicat pe Arena Națională.

Adrian Porumboiu a urmărit atent duelul de pe Arena Națională. Consideră că nivelul a fost sub al celorlalte partide din play-off-ul actual și o avertizează pe FCSB că nu poate cuceri titlul cu o astfel de manieră de joc.

Adrian Porumboiu, după FCSB - Sepsi, scor 2-1: „Ăsta nu e meci!”

„Cu permisiunea dumneavoastră o să spun ceva după joc. Sunteți oameni de fotbal. Din 30 de jucători, dacă puteți numi 5 fotbaliști care au jucat astăzi, eu îmi scot pălăria în fața lor. Eu n-am văzut atâtea pase greșite, de la unii la alții.

Ce să faci? Ăsta nu e meci! Nu are niciun fel de farmec. Fotbalul e făcut să fie spectacol. Sunt 5 fotbaliști cu îngăduință. Nivelul e sub orice critică. De arbitraj n-am ce să zic.

Băluță a marcat un gol imparabil pentru că portarul a avut mâna scurtă! Dacă joacă cum a jucat azi, nu o văd bine pe FCSB. Nu e suficient Florinel Coman pentru a obține titlul”, a spus Adrian Porumboiu la Prima Sport.

Adrian Porumboiu a comentat și afirmația lui Laszlo Dioszegi. Finanțatorul lui Sepsi a transmis înaintea meciului că mijlocașul Marius Ștefănescu nu va pleca la FCSB indiferent de oferta pe care o va primi.

Declarația președintelui e de admirat, dar prestația jucătorilor a fost penibilă. La CFR Cluj - Universitatea Craiova, la FCSB- Rapid, parcă acolo mai vedeai niște. fotbaliști. Aici n-ai văzut nimic!
- Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional

VIDEO. Florinel Coman crede că FCSB mai are de muncit până la titlu și prefațează partidele „tricolorilor” cu Irlanda de Nord și Columbia

>

Citește și alte știri de la FCSB - Sepsi, scor 2-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.