Liga 1

Gigi Becali anunță o schimbare importantă la FCSB: „Vine peste două săptămâni și veți vedea voi!”

+21 Foto
FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în prima rundă din play-off-ul Superligii. Gigi Becali, finanțatorul liderului, așteaptă revenirea mijlocașului Eduard Radaslavescu (19 ani).

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 18 martie 2024

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în prima rundă din play-off-ul Superligii. Gigi Becali, finanțatorul liderului, așteaptă revenirea mijlocașului Eduard Radaslavescu (19 ani).

FCSB are o singură soluție reală pentru respectarea regulii U21 în acest moment, pe Octavian Popescu. Fundașul stânga Alexandru Pantea se reface după o ruptură a ligamentului încrucișat anterior de la piciorul drept, iar Eduard Radaslavescu mai are de așteptat până va deveni apt de joc.

Gigi Becali pregătește o schimbare la FCSB: „Veți vedea voi!”

Prestația lui Octavian Popescu din meciul cu Sepsi nu l-a impresionat pe Gigi Becali, iar finanțatorul a anunțat intrarea lui Radaslavescu în echipă

„Dacă am câștigat, nu poți zice nimic de Octavian Popescu. Vine Radaslavescu peste două săptămâni și veți vedea voi”, a spus Becali, imediat după FCSB - Sepsi, la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

FCSB va juca următorul meci pe 31 martie, în deplasare cu Farul, după pauza provocată de meciurile echipei naționale cu Irlanda de Nord și Columbia. Sunt șanse ca Eduard Radaslavescu să fie refăcut complet la acel moment.

Gigi Becali, după FCSB - Sepsi 2-1

Mulțumit de punctele obținute în fața lui Sepsi, Gigi Becali a făcut și o analiză a luptei la titlu.

Rotaru e pe locul 2 cu Craiova, dacă îl are pe Maldonado. Principala contracandidată la titlu în acest moment, nu vreau să supăr sau să subestimez pe nimeni... În gândirea mea cred că CFR și Craiova sunt cele mai valoroase, în ordinea asta. Dar eu nu mă mai tem acum! Eu m-am bucurat că a câștigat Craiova. CFR e o echipă mai solidă
- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO. Florinel Coman crede că FCSB mai are de muncit până la titlu și prefațează partidele „tricolorilor” cu Irlanda de Nord și Columbia

>

Citește și alte știri de la FCSB - Sepsi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.