Liga Campionilor

Giovanni, variantă incredibilă: „Se va desființa, urmează o nebunie curată”

Articol de Romeo Ene  —  luni, 18 martie 2024

Giovanni Becali (71 de ani), unul dintre impresarii importanți din fotbalul românesc, crede că Champions League va dispărea, principalul motiv fiind reprezentat de sumele enorme care se investesc în Arabia Saudită.

Ioan Becali este convins că Arabia Saudită va pune stăpânire pe fotbal. Principalul motiv pentru care saudiții investesc atât de mulți bani este legat de organizarea Campionatului Mondial din 2034, în viziunea lui Ioan Becali.

Giovanni Becali, verdict crunt: „Sunt 10 ani în care nu au voie să greșească”

Impresarul este convins că se va reorganiza Campionatul Mondial al cluburilor, iar Champions League va dispărea. Mai mult decât atât, vor fi echipe puternice peste tot în lume, nu doar în Europa.

„E o nebunie curată ce se întâmplă în Arabia Saudită. Banii ăştia mulţi sunt plătiţi lui Ronaldo, lui Kante. Ăştia sunt jucători importanţi şi o singură întârziere i-ar face de râs. Ei fac asta pentru că vor să organizeze Cupa Mondială din 2034. Sunt 10 ani în care ei nu au voie să greşească. Cine ştie ce va fi peste 30-40 ani?, dar eu cred că Champions League se va desfiinţa

Giovanni Becali

Se va face un Campionat Mondial al cluburilor în care vor lua 3 echipe din Arabia Saudită, 2-3 echipe din SUA, 2 din Africa şi 2 din America de Sud, plus cele din Europa şi vor face CM al cluburilor cu 20 de echipe.

De ce crezi că se investesc atâţia bani? E un scop acolo. Dacă ei n-au acceptat Super Liga Europei propusă de Real Madrid, n-au cum să împiedice alte business-uri”, a spus Giovanni Becali, pentru Orange Sport.

Fotbalul a fost, a început să fie și va fi distrus de tehnologie. Tehnologia mă înspăimântă pe mine. Fă-mi un sondaj. Când cobori din avion, arată-mi un pasager din avion care, când coboară, nu dă drumul la telefon!

- Giovanni Becali, în podcastul lui Damian Drăghici

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.