Liga 1

Dinamoviștii, banner INTERZIS la Sibiu! Cui era adresat mesajul și ce au afișat până la urmă suporterii

+11 Foto
Dinamoviștii, banner INTERZIS la Sibiu! Cui era adresat mesajul și ce au afișat până la urmă suporterii

Articol de Romeo Ene  —  Monday, 18 March 2024

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt stadionul lui Hermannstadt pentru duelul din prima etapă a play-out-ului și au încercat să introducă un mesaj rasist, interzis în ultimul moment de Jandarmerie.

Deși echipa a pierdut categoric în fața sibienilor, scor 0-3, suporterii „câinilor” au cântat pe tot parcursul meciului și au afișat mai multe mesaje în care și-au atacat rivalii de la Rapid.

Ei au făcut aluzie la faptul că oamenii legii au descoperit în cadrul perchezițiilor făcute la mai multe adrese ale rapidiștilor pistoale, puști, materiale pirotehnice și sume importante de bani.

Mesajul rasist al dinamoviștilor, confiscat de Jandarmerie

„Ultraserie, nu interlopie” a fost unul dintre bannerele afișate de ultrașii dinamoviști. Doar că mesajul a „pătruns” pe stadion incomplet.

Jandarmeria a interzis prima parte a mesajului la intrarea în stadion. Concret, înainte de „Ultraserie, nu interlopie” trebuia să mai fie un alt banner, pe care scria „Problema o reprezintă țiganii ucigași / Nu ultrașii pătimași!”.

Acest mesaj ar fi trebuit așezat deasupra celui legat de ultraserie. În cele din urmă, suporterii din grupul Panzer au intrat pe stadion doar cu a doua parte.

Dinamoviștii, percheziționați în corturi

De altfel, dinamoviștii au fost verificați „la sânge” de Jandarmerie înainte de a intra pe stadionul lui Hermannstadt.

Au fost trei filtre la intrarea în peluză, iar suporterii au fost puși să se descalțe și a existat inclusiv o percheziție într-un cort special. Inclusiv copiii au fost controlați de forțele de ordine.

În acel moment, jandarmii au văzut bannerul rasist, pe care l-au oprit.

Dinamo a avut parte de o susținere importantă la Sibiu, în prima etapă a play-out-ului. Dintre cei 8.700 de spectatori, câteva mii au fost dinamoviști, răspândiți în toate sectoarele stadionului. Pe teren, lucrurile au stat rău pentru „câinii” lui Kopic.

Dinamo a primit trei goluri în prima repriză, nu a reacționat și a plecat cu mâna goală de la Sibiu, în primul meci din play-out.

VIDEO. FC Hermannstadt - Dinamo 3-0 » Galeria dinamoviștilor a fost alături de elevii lui Kopic în finalul meciului din Sibiu

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.