Liga 1

Mircea Rednic, show la declarații: „Hai, Mourinho, găsește-ți echipă, că poate așa mă lasă lumea în pace!” + S-a certat cu doi jucători la pauză

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 18 martie 2024

După 4-3 cu FC Voluntari, meci câștigat la ultima fază, Mircea Rednic, antrenorul de la UTA Arad, a făcut show la declarații.

Tehnicianul, care a fost extrem de inspirat, trei dintre jucătorii pe care i-a băgat au marcat cele patru goluri, și-a felicitat jucătorii pentru cum au evoluat. A dezvăluit că s-a certat cu doi dintre ei în vestiar, la pauză, și a avut un mesaj ironic pentru fanii care-l critică.

Mircea Rednic, show după UTA - FC Voluntari 4-3: „Toți vă credeți Mourinho!”

„Așa cum am spus înainte de meci, ne-am dorit cele trei puncte. Sunt mulțumit și fericit pentru jucători. Nu e ușor să revii după ce ești condus de două ori și să câștigi. Mă bucur că au marcat cei care au intrat. Asta vreau de la fiecare jucător.

Le-am zis că vor avea șanse. E foarte important că am câștigat și am luat cele trei puncte. Acum mergem înainte. Îmi era teamă după ce am ratat play-off-ul, dar băieții au reacționat foarte bine.

La pauză au fost două reacții în vestiar care nu mi-au plăcut. Dar eu am răbdare și experiență. Trec peste. Iert, dar nu uit. Dar măcar din aceste discuții cu doi jucători alții au reacționat bine. Îi felicit. E o victorie meritată.

Am luat trei puncte importante. Vreau doar să spun «Răbdare, U-tiștilor!». M-am săturat de câte sfaturi și indicații dați! Toți vă credeți Mourinho. Hai, Mourinho, găsește-ți echipă, că poate așa mă lasă lumea în pace! Poate îmi pierd răbdarea și nu ar fi bine, având în vedere ce s-a făcut aici”, a spus Mircea Rednic la OrangeSport.

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.