Liga 1

„Joc singur în echipa asta, restul sunt «bullshit»!” » Juan Bauza, vedeta lui Mititelu, a răbufnit la Ploiești

Juan Bauza // FOTO: Facebook

Articol de David Marinescu  —  marţi, 19 martie 2024

Nervii au cedat la finalul meciului dintre Petrolul și FCU Craiova 1-0, când argentinianul Juan Bauza (27 de ani) a avut un dialog aprins cu suporterii olteni la Ploiești.

Trupa lui Adrian Mititelu se află într-o situația complicată în Superligă. După 0-1 cu Petrolul, oltenii sunt pe 7 în play-out, loc de baraj, iar fanii și-au pierdut răbdarea.

4 puncte din 30 posibileare FCU Craiova în 2024! Echipa a strâns 7 meciuri la rând fără victorie

Juan Bauza a răbufnit după Petrolul - FCU Craiova: „I am playing alone! The rest are bullshit!”

La finalul meciului de la Ploiești, mijlocașul ofensiv argentinian de 27 de ani și-a pierdut cumpătul, chiar pe teren, când jucătorii salutau galeria.

Ultrașii i-au cerut să șuteze mai des la poartă, moment în care vedeta de la FCU Craiova a răbufnit: „I am playing alone! The rest are bullshit! (nr. „Joc singur. Restul sunt de rahat!)”.

Replica lui Bauza a venit la capătul unui meci modest al „decarului”. Argentinianul a jucat în nota echipei, fără să iasă în evidență. Iar pe faza ofensivă nu a avut nicio realizare: nu a trimis niciun șut spre poartă și a pierdut 11 mingi.

Ionuț Gurău, cel mai apostrofat jucător al oltenilor

Clientul fanilor olteni la Ploiești a fost portarul Ionuț Gurău (25 de ani). Abia revenit între buturi ca titular, după ce în ultimele două jocuri apărase Robert Popa, Gurău a fost apostrofat vehement de ultrași și înjurat în repetate rânduri.

Napoli și Vlad Achim, întrebați frontal după 0-1 cu Petrolul: „Cine a țipat în vestiar?”

A fost scandal și în vestiarul oltenilor. La finalul meciului, antrenorul Nicolo Napoli și mijlocașul Vlad Achim au fost întrebați despre incident.

„Eh... Mai mulți. Bineînțeles, suntem frustrați. Am venit cu gânduri de play-off din vacanță, dar am avut foarte multe înfrângeri la rând și dintr-odată ne-am trezit într-o situație complicată”, a răspuns fotbalistul lui FCU.

„În vestiar vorbim. Cine a țipat? Sunt chestiuni personale”, a spus și Napoli despre nervii din sânul echipei.

Băieții au făcut o primă repriză foarte bună, dar am luat gol. Repriza a doua nu mi-a plăcut, am fost relaxați, am încercat să egalăm, dar nu am putut. În prima repriză am avut ocazii, am jucat, dar în partea a doua Petrolul s-a apărat bine, iar noi nu am creat ocazii.

Avem 15 zile în care putem lucra, încercăm să facem antrenamente bune pentru a urca în play-out. Vorbim cu preparatorul fizic și cu staff-ul și vom decide ce vom face. Eu nu vorbesc despre retrogradare. De ce? Avem jucători foarte buni, cred că ne putem salva.

- Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.