Liga 1

Vedeta de la Antena 1 care a avut relații cu mai mulți fotbaliști » Cu cine s-a iubit Daiana Anghel

+12 Foto
Daiana Anghel

Articol de Cristina Pîrvu  —  miercuri, 20 martie 2024

Daiana Anghel, 39 de ani, e în centrul atenției după ce a câștigat emisiunea „Power Couple România” de la Antena 1 și premiul în valoare de 50.000 de euro. Vedeta e celebră după ce ani de zile a lucrat în televiziune, dar și datorită relațiilor pe care le-a avut. 

Vedeta a debutat pe micul ecran când avea doar 21 de ani, la Tele 7 Deva, iar în scurt timp era deja prezentatoare la Antena 1 Deva. Între 2005 şi 2007, Daiana Anghel a continuat cu Antena 3, între 2007 și 2008 cu Sport.ro, între 2009 și 2011 cu Antena, iar în final, între 2011-2012, cu postul Kanal D.

În 2012, Daiana Anghel a renunțat la televiziune.

O apariție neașteptată a Daianei Anghel a avut loc anul acesta, când a semnat un contract cu Antena 1 pentru show-ul „Power Couple România” pe care l-a și câștigat alături de soțul ei, Sorin Gonțea. 

S-a zvonit că Daiana Anghel a avut o idilă cu Ciprian Marica

+12 Foto
Daiana Anghel (foto: Instagram)

Vedeta e celebră nu doar datorită carierei sale, ci și pentru relațiile pe care le-a avut. În presă s-a scris că aceasta a avut o relație cu omul de afaceri Dan Oprescu, dar și cu Bogdan Ivanoff, fratele soțului Simonei Pătruleasa. 

Mai târziu, în 2014, Daiana Anghel a anulat nunta cu fiul fostului prefect de Argeş, Traian Tămagă. Bărbatul a acuzat-o atunci pe Daiana că l-a înșelat cu nimeni altul decât Ciprian Marica. În realitate, Tămagă avea o relație în paralel, căsătorindu-se cu femeia alături de care atunci trăia o aventură şi care era şi însărcinată. 

Nici Daiana Anghel și nici Ciprian Marica nu au confirmat sau infirmat zvonurile despre idila lor. El nu e singurul fotbalist cu care presa a cuplat-o pe vedetă, s-a zvonit că aceasta ar fi avut relații și cu Adrian Ropotan, Iulian Miu, ba chiar și cu Adrian Mutu. 

Cine e Sorin Gonțea, actualul soț al Daianei Anghel 

Sorin Gonțea s-a născut în Brașov. Acesta are 48 de ani și e chef bucătar. Sorin Gonțea este căsătorit de patru ani cu Daiana Anghel. Cei doi au însă o relație de peste nouă ani. Aceștia au devenit soț și soție pe data de 3 august 2019, atunci când au spus „DA” în fața ofițerului de la Starea Civilă, la Brașov.

Despre căsnicia lor, ea spunea: „Relația noastră s-a clădit în timp. Ne iubim profund, iar fiecare aspect al relației noastre a fost construit pas cu pas. Avem o istorie de aproape 10 ani împreună, iar încă mai descoperim lucruri noi despre celălalt. Dragostea noastră nu a fost construită pe întâlniri romantice, ci pe cunoașterea profundă reciprocă”.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.