Liga 1

Dan Șucu, despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică: „Îmi doresc ca Rapid să fie respectată”

Dan Șucu, patronul Rapidului, a vorbit despre o posibilă colaborare cu antrenorul Marius Șumudică (53 de ani).

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 20 martie 2024

Dan Șucu, patronul de la Rapid, a vorbit despre o posibilă colaborare cu antrenorul Marius Șumudică (53 de ani).

Finanțatorul din Giulești a fost întrebat dacă exclude posibilitatea ca Șumudică să fie instalat ca antrenor „principal” la Rapid.

Dan Șucu a spus că nu exclude această variantă, dar totuși lasă de înțeles că tehnicianul nu corespunde cu rigorile impuse la clubul pe care îl patronează.

Acesta a vorbit despre ținuța și seriozitatea pe care trebuie să o aibă fiecare membru din curtea Rapidului, dar și despre continuitatea pe care și-o dorește la nivel de bancă tehnică.

Dan Șucu, despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică la Rapid: „Îmi trebuie un anumit comportament din partea tuturor”

„Nu există o astfel de abordare. (n.r. că exclude varianta de a lucra cu Marius Șumudică). Eu îmi doresc ca echipa Rapid să fie una respectată și puternică.

Pentru asta, îmi trebuie un anumit comportament din partea tuturor pentru a putea fi respectați. Compartamentul ăsta îmi trebuie la toate departamentele. Că e vorba de antrenor, de proprietar, de un membru al staff-ului. Toți trebuie să aibă un anumit tip de comportament.

Mi-aș dori să văd o seriozitate în antrenorul Rapidului, o anumită ținută. Trebuie să am o bază de seriozitate în tot ceea ce fac”, a spus Dan Șucu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Apoi, Șucu a fost întrebat dacă preferă un astfel de antrenor, în detrimentul unuia care să nu corespundă acestui model, dar care să câștige campionatul.

„Este clar că performanța este cea mai importantă la fotbal. În momentul ăsta avem un antrenor bun, care își face treaba. Corespunde exigențelor noastre și este în grafic în acest moment. Continuitatea este extrem de importantă. O echipă competitivă se face în mai mult timp, probabil un an nu este suficient”, a mai spus finanțatorul Rapidului.

VIDEO. Louis Munteanu, petrecere în club după „dubla” din Rapid - Farul 1-2

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.