Liga 1

Șucu a dezvăluit că a PORNIT negocierile pentru jucătorul din Superligă, apoi a rămas blocat în direct la TV: „Da, OK. Mai avem...”

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 20 martie 2024

Dan Șucu (60 de ani), acționar majoritar la Rapid, a dezvăluit că a demarat deja discuțiile cu Fiorentina pentru transferul atacantului Louis Munteanu (21), împrumutat până la vară la Farul Constanța # Conducătorul clubului din Giulești a fost prins în ofsaid atunci când i-a fost amintit că alb-vișiniii mai au de jucat o dată în acest sezon cu Farul.

Vineri, în prima etapă a play-off-ului, Louis Munteanu a adus victoria Farului cu Rapid, „dublă” prin care i-a îngenuncheat pe giuleșteni chiar în propria casă, scor 2-1.

La 3 zile distanță, Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a dezvăluit că există interes pentru transferul lui Munteanu în vară, atunci când îi va expira trecerea temporară la Farul.

Astăzi, colegul lui Angelescu din acționariat, Dan Șucu, a confirmat interesul pentru Louis Munteanu și a plusat, dezvăluind că a demarat deja discuțiile cu Fiorentina pentru a-l transfera pe tânărul atacant.

Dan Șucu a dezvăluit că a pornit negocierile pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu, în prim-plan, în albastru // foto: Imago Images

„Discuția noastră despre Louis Munteanu este în felul următor: am luat legătura cu Fiorentina de o lună. Nu am scos niciun cuvânt, nimic, până la meciul dintre ei și noi, din respect pentru Hagi și competiție, iar băiatul a venit și ne-a dat două goluri acasă.

Da, ne interesează. Dar nu a știut nimeni nimic pentru că am discutat doar cu Fiorentina și atât. Nu cred că Fiorentina i-a spus ceva. Asta este o atitudine de normalitate, cealaltă (n.r. - de la FCSB) nu”, a afirmat Șucu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Dan Șucu, blocat de observația moderatorului: „Da, OK. Mai avem...”

„Cealaltă atitudine” la care a făcut referire Șucu este strategia lui Gigi Becali, patronul FCSB, care a anunțat public că vrea să-i transfere pe Baba Alhassan și Luis Phelipe înainte ca roș-albaștrii să le înfrunte pe Hermannstadt, respectiv Poli Iași.

Numai că și Rapid mai are de jucat un meci cu Farul, în returul play-off-ului, aspect pe care moderatorul emisiunii, Radu Naum, i l-a prezentat lui Dan Șucu.

Acționarul Rapidului nu și-a găsit cuvintele, tot ce a putut spune fiind: „Da, OK. Mai avem. Mai avem”.

Împrumutat de Farul de la Fiorentina pentru două sezoane la rând, Louis Munteanu și-a clădit reputația de unul dintre cei mai buni atacanți ai Superligii. În această stagiune, atacantul în vârstă de 21 de ani a înscris 7 goluri în 27 de meciuri.

>

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.