Liga 1

Mihai Stoica a răspuns atacului lansat de Dan Șucu: „E șocant! Sunt chestii care îl incriminează”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a reacționat la atacul fără precedent lansat de Dan Șucu la adresa liderului.

Articol de Adrian Jitea  —  Wednesday, 20 March 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a reacționat la atacul fără precedent lansat de Dan Șucu la adresa liderului.

Într-o intervenție televizată avută marți seară, Dan Șucu, finanțatorul Rapidului, a lansat atacuri în rafală la adresa rivalei FCSB.

Șucu a adus în discuție și transferurile lui Baba Alhassan și Luis Phelipe la FCSB. Mihai Stoica consideră că șeful Rapidului a făcut un autodenunț.

Mihai Stoica îi răspunde lui Dan Șucu

„Aveam o părere bună. Nu mi-a venit să cred că a spus asemenea chestii care îl incriminează. E șocant, nu înțeleg. El spune că noi încălcăm regulamentul pentru că am discutat cu Baba Alhassan.

Voi citi o singură declarație, este inimaginabilă. Declarația lui Dani Coman spune așa: «Nu am mai discutat, trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Sunt discuții cu ambele formații, FCSB și Rapid». Spunea Dani Coman.

Apoi, încă o declarație a lui Daniel Niculae: «E un jucător bun, poate juca la orice echipă. Noi am oferit atât cât am considerat că merită»”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica exclude varianta unei plângeri împotriva finanțatorului rapidist: „Nu cred că am făcut vreodată în istoria noastră, din 2003, să zicem așa, lucruri de genul. Oricine poate spune orice. Să ajungi să îl dai în judecată pe Șucu pentru ce? Era o chestie deontologică pentru cei care l-au intervievat”.

Întrebat dacă Gigi Becali a auzit declarațiile lui Șucu, MM a spus: „Gigi e plecat la o mănăstire și săptămâna asta va sta acolo. Are semnal, dar nu am vorbit”.

Ce anvergură are? Abia a venit în fotbal! Ar trebui cineva să îi spună lui Șucu că noi n-am mai câștigat titlul din 2015. El crede că făceam înțelegeri să luam campionatul? E în eroare peste eroare! Cum credeți că cineva poate discuta o astfel de chestie cu Gigi?
- Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

VIDEO. Raul Rusescu a comentat declarațile date de Risto Radunovic la finalul meciului FCSB - Sepsi: „Dacă un jucător vrea să plece nu este o pierdere”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.