Liga 1

Marius Ștefănescu, conferință de urgență după acuzațiile lui Șucu: „Mi-a afectat imaginea. Ce o să zică echipele care vor să mă transfere în viitor?”

Marius Ștefănescu

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 21 martie 2024

Marius Ștefănescu, extrema lui Sepsi, a susținut o conferință de presă de urgență după acuzațiile lui Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid.

Omul de afaceri l-a acuzat pe Ștefănescu de faptul că a luat cartonaș galben intenționat în meciul Petrolul - Sepsi 1-2, în ultima etapă din sezonul regular, pentru a lipsi în prima etapă din play-off, cu FCSB.

Ștefănescu a ajuns la 9 cartonașe galbene după meciul cu Petrolul și a fost suspendat pentru cumul de cartonașe. El a lipsit și la meciurile din sezonul regular cu FCSB.

La primul a fost suspendat, la al doilea a fost răcit. Victor Angelescu și Dan Șucu, acționarii Rapidului, l-au acuzat pe Ștefănescu de faptul că nu a vrut să joace pentru că ar fi semnat un contract cu FCSB.

VIDEO. Ștefănescu, conferință de urgență după acuzațiile lui Șucu

>

„Nu am vrut să răspund deloc la aceste acuzații, dar am văzut în aceste 3-4 zile că s-a vorbit foarte mult și s-a exagerat. Acele lucruri nu sunt adevărate. Toată lumea mă știe, îmi știe caracterul. Nu m-am gândit să iau acel galben pentru a nu juca cu FCSB. Nici măcar nu știam, în primul rând, dacă vom juca cu FCSB în prima etapă.

Se știe că ultimele două locuri din play-off s-au decis în ultima etapă. Puteam termina pe 5 și jucam cu Rapid sau CFR. Au fost acuzații care nu și-au avut rostul. Am decis să nu răspund inițial, doar să îmi spun punctul de vedere. Îmi aduc aminte cum am luat galbenul. A fost un meci cu presiune, ne doream să ajungem în play-off.

Când am luat golul în minutul 88, mai mulți jucători de la Petrolul mi-au făcut semne să tac. Am zis să nu răspund. Mai erau 5 minute și am zis că o să le dăm gol. Am reușit, iar atunci am avut și eu un gest nesportiv, le-am făcut semn să tacă. Arbitrul m-a văzut și mi-a dat galben. Nu m-am gândit că o să fie atâtea acuzații asupra mea”, a declarat Ștefănescu, pentru Sepsi TV.

Ștefănescu: „Mi-a fost afectată imaginea”

„Am auzit destule zilele acestea. Lucrurile se pot confirma, doctorul poate să arate mesajele pe care i le-am dat, să îmi aducă pastile acasă. Am fost răcit, am avut febră, am stat 4-5 zile acasă.

Am fost trist că nu am jucat primul meci din play-off. Este fotbal și asta e viața, mai iei un galben. S-a făcut prea mult tam-tam de la un galben. Nici roșu dacă luam nu se discuta atât. Și imaginea mea are de suferit, și imaginea clubului.

Dar mai ales eu, e clar că pe viitor echipele își vor pune un semn de întrebare când vor vrea să mă transfere: «Băiatul ăsta ce face, trântește meciuri?». Nu e cazul de așa ceva. E clar că imaginea mea a fost pătată.

Chiar nu își aveau rostul aceste acuzații. Eu am contract încă doi ani și jumătate, nu se pune problema să plec, nu știu de unde a apărut informația că am semnat cu altcineva”, a mai declarat Marius Ștefănescu.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.