Liga 1

Trei jucători, OUT de la FCSB? » Rusescu: „Doar pe el l-aș păstra”

Raul Rusescu a fost golgheterul ediției 2012-2013

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 21 martie 2024

Dintre fotbaliștii cărora le expiră curând contractele cu FCSB, Raul Rusescu i-ar prelungi înțelegerea numai lui Ovidiu Popescu.

Începând cu 1 iulie, Andrei Vlad (24 de ani, portar), Ovidiu Popescu (30, mijlocaș central), Valentin Crețu (35, fundaș dreapta) și Ionuț Panțîru (27, fundaș stânga) nu vor mai fi legați contractual de FCSB. Miercuri, GSP.ro a scris despre situația fotbaliștilor care sunt în pericol să nu mai joace la FCSB din vară.

VIDEO. Raul Rusescu, la GSP Live: „Doar lui Ovidiu Popescu i-aș prelungi contractul”

>

„Singura pierdere va fi Ovidiu Popescu, dacă va pleca. Își face datoria acolo unde joacă și un club are nevoie de astfel de jucători. Doar lui i-aș prelungi contractul, dintre cei de aici.

Mi-aș dori ca Vlad să se ducă undeva să apere, pentru că este un portar cu calități reale, bune. Doar că a făcut anumite gafe și lucrurile au luat-o la vale pentru el”, a declarat Rusescu, dublu campion cu FCSB, la GSP Live.

Ovidiu Popescu, de 8 ani la FCSB

Ovidiu Popescu evoluează la FCSB din 2016, fiind unul dintre veteranii echipei. În iulie 2023, când i-a expirat înțelegerea, cel poreclit cândva „Lampard” de către patron a primit încă un an de contract.

Jocul său rudimentar, dar și oscilațiile pe care le arată în plan defensiv au atras mereu critici, atât din partea lui Becali, cât și a suporterilor. Popescu are 30 de ani, iar cota sa este de 800.000 de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.

Ovidiu Popescu are și un mare atu: polivalența. De-a lungul timpului, a fost utilizat fundaș dreapta, fundaș central, mijlocaș defensiv, inter sau mijlocaș dreapta.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.