Liga 1

Mihai Pintilii, întrebat direct: „De ce îi permiți lui Gigi Becali să facă schimbările?” » Răspuns fără ocolișuri

Mihai Pintilii (39 de ani) a răspuns întrebării „de ce îi permiți lui Gigi Becali să facă schimbările la FCSB?”.

Articol de Adrian Jitea  —  Thursday, 21 March 2024

Mihai Pintilii (39 de ani) a răspuns întrebării „de ce îi permiți lui Gigi Becali să facă schimbările la FCSB?”.

Mihai Pintilii și Elias Charalambous formează echipa câștigătoare la FCSB în acest sezon. Cei doi au reușit, în ciuda imixtiunilor lui Gigi Becali, să ducă echipa în fruntea Superligii.

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Pintilii a primit o serie de întrebări din partea fanilor. Una dintre ele a privit direct relația cu finanțatorul: „De ce îi permiți să facă schimbări?”.

Mihai Pintilii, sincer despre relația cu Gigi Becali

„Nu am ce să îi răspund. Eu sunt angajatul clubului. Îmi fac meseria, îmi fac treaba, suntem pe primul loc. Echipa asta nu a fost niciodată în play-out. Poate să facă orice. Dacă sunt patron aici și vreau să te dau afară, te dau. De ce îi permiți?

Dacă eu îi zic, «nea Gigi, nu vreau aia». Poate să spună «te dau mâine afară, pleacă de la echipă»”, a explicat Mihai Pintilii.

Întrebat dacă a apelat la ședințe de mental coaching pentru a rezista presiunii de la FCSB, Pintilii a spus:

Nu mă interesează ce vorbește lumea. Poate să spună oricine, orice. De atâția ani vorbim același lucru, că face nea Gigi echipa. Ați spus-o de atâtea ori, gata! Dacă mă afectau comentariile, eram plecat de mult. Pentru mine e mediul cel mai plăcut, trebuie să fac și practică, sunt pe drumul pentru a obține licența
- Mihai Pintilii, la Orange Sport

Pintilii a oferit detalii și despre situația studiilor pe care le urmează pentru a deveni antrenor cu acte în regulă: „Licența A o termin în Moldova, cu carnetul de antrenor tot în vară rezolv. Pot să fiu antrenor secund în România cu ele cumulate”.

VIDEO. Raul Rusescu crede că Florinel Coman va deveni golgeterul Superligii: „Lupta se va da între el și Rrahmani”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.