Liga 1

Diana Șucu dă din casă: „Banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii noștri!” » Cum trăiește meciurile patronul Rapidului

+53 Foto
Diana Șucu a vorbit despre noutățile care au apărut în viața familiei, după ce soțul ei a devenit patronul Rapidului.

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video), Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 22 martie 2024

Diana Șucu a vorbit despre noutățile care au apărut în viața familiei, după ce soțul ei a devenit patronul Rapidului.

Diana Șucu a mărturisit că nu îi plăcea fotbalul înainte ca soțul ei să investească la Rapid și încerca să își ferească copiii de acest sport.

Acum, la aproximativ doi ani de la sosirea lui Șucu în Giulești, Diana spune că a început să îi placă să participe la meciurile de fotbal și abia așteaptă să meargă la următoarea partidă a Rapidului.

Aceasta a spus că soțul el trăiește la intensitate maximă meciurile echipei pe care o patronează și este foarte supărat după partidele în care Rapidul nu reușește să câștige.

VIDEO. Diana Șucu, despre cum trăiește soțul ei meciurile și dacă ar investi și ea la Rapid: „Banii mei sunt banii mei, banii domnului Șucu sunt banii noștri”

>

„Cu sinceritate, deja îmi este dor de fotbal, a început să îmi placă pe stadion. Așteptăm următorul meci care este peste două săptămâni, doar că va fi la Craiova, unde eu nu merg. În general, nu merg în deplasare.

Încerc să îl ajut (n.r. pe Dan Șucu). Sunt și PR-ul lui, asistentul medical. Pot să spun că este foarte amărât după meciurile în care nu câștigă. El este un învingător în general și își dorește să câștige tot. Învață în fiecare zi.

Încerc să mă familiarizez cu fenomenul ăsta. Până acum nu intrasem pe un stadion, recunosc. Am încercat pe cât posibil să redirecționez copiii în cu totul și cu totul alte direcții pentru că fotbalul mi se pare foarte agresiv. Ei nu știu să plângă pentru că tot timpul am fost lângă ei”, a spus Diana Șucu.

Întrebată dacă se gândește să învestească bani în fotbal, Diana Șucu a răspuns cu o glumă:

„Dar nu este suficient că o face capul familiei? Am o afacere, dar banii mei sunt banii mei, banii domnului Șucu sunt banii noștri”.

GALERIE FOTO. Diana Șucu, soția lui Dan Șucu

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.