Nationala

Florin Răducioiu, concluzie dură după meciul echipei naționale: „Mulți jucători m-au dezamăgit. Sunt sincer și realist”

Fostul atacant Florin Răducioiu (54 de ani) a fost extrem de nemulțumit de jocul prestat de „tricolori” în remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 22 martie 2024

Fostul atacant Florin Răducioiu (54 de ani) a fost extrem de nemulțumit de jocul prestat de „tricolori” în remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Florin Răducioiu este de părere că România a făcut un meci slab din punctul de vedere al jocului coletiv în această seară. Acesta se aștepta ca „tricolorii” să practice un joc mai combinativ, în loc să abuzeze de acțiuni individuale.

Dennis Man a fost singurul fotbalist care s-a ridicat la un nivel bun în acest meci, în opinia lui Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu, dezamăgit după România - Irlanda de Nord: „Nu a fost un meci pe care l-am fi dorit”

„Nu a fost un meci pe care l-am fi dorit. Adică un joc mai colectiv, care să nu se bazeze pe câteva execuții. Dennis Man a fost cel mai în formă jucător. Ăsta este plusul lui Edi în acest meci. Nu am avut un joc colectiv eficient, așa cum ar trebui.

Improvizațiile au fost dezamăgitoare, nu s-au ridicat la nivelul așteptat. Mijlocașii au pierdut foarte multe mingi. Atacul a fost destul de steril. În afară de acțiunea de la gol, nu prea am văzut faze reușite.

A fost prea puțin pentru ce ne-am fi dorit astăzi. Un meci neconvingător din punctul de vedere al jocului coletiv. Adversarul nu a fost unul chiar modest. Golul lor a fost unul tipic britanic, o acțiune rapidă. Sunt și note pozitive. În primul rând, Man, dar e prea puțin. Iordănescu știe bine ce are de făcut. Mulți jucători m-au dezamăgit. Sunt sincer și realist”, a spus Florin Răducioiu, la Prima TV.

VIDEO. ROMANIA - IRLANDA de NORD 1-1 » Imagini de la finalul meciului cu tricolorii mulțumind publicului

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.