Nationala

Andone după incidentul lui Ionel Ganea cu poliția rutieră: „Chiar în halul ăsta?! Să te ia duba?!”

Ionel Ganea, arestat la Arena Națională, înainte de România - Irlanda de Nord, foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday, 23 March 2024

Fostul internațional Ionel Ganea a fost amendat și i-a fost suspendat permisul de conducere, urmarea unui incident petrecut înaintea amicalului România - Irlanda de Nord.

La sosirea la stadion, înaintea amicalului „tricolorilor” cu Irlanda de Nord (1-1), Ionel Ganea a refuzat să oprească mașina la solicitarea polițiștilor rutieri. Aceștia i-au blocat fostului internațional vehiculul, l-au urcat apoi într-o mașină a poliției și l-au dus la secție.

Potrivit comunicatului publicat ulterior de autorități, Ganea s-a ales cu o amendă de 2.650 de lei și i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 30 de zile. Motivele: "Nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi lipsa documentelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare".

Ioan Andone: „Nu știu ce are! E atât de urât”

Prezent de asemenea la Arena Națională, Ioan Andone l-a criticat dur pe Ganea pentru atitudinea adoptată. „Păcat! Nu știu ce are (n.r. - Ganea). Chiar în halul ăsta? Dacă îți spune Poliția să oprești, oprește, că nu se întâmplă nimic.

Vii la meci, vii cu soția. Să te ia duba? E atât de urât! După Ilie Năstase și Lupu e un alt caz. Oprește! Ce îți face? Îți ia carnetul. Și dai carnetul, asta e, ești pieton și mergi cu metroul. E păcat!", a comentat fostul antrenor al lui Dinamo și CFR Cluj în fața camerelor de luat vederi.

Ce spune soția lui Ionel Ganea despre incident

Soția „Ganezului”, Monica, a explicat că situația a escaladat după ce polițiștii i-au cerut antrenorului să oprească mașina și să iasă din parcare: „Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «Pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână».

Ionel le-a zis: «Vă rog frumos să îmi vorbiți frumos». Domnul s-a agitat, ați văzut continuarea. Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”.

VIDEO. ROMANIA - IRLANDA de NORD » Declarație oferită de Monica Ganea, după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliție la Arena Națională

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.