Campionate

Fosta soție a lui Dani Alves, mesaj cu subînțeles: „Uneori va trebui să stai la masă cu Iuda”

+41 Foto
Dani Alves

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 23 martie 2024

Dani Alves (40 de ani) spera ca vineri să fie eliberat condiționat din închisoare, dar nu a reușit să strângă un milion de euro, suma stabilită de judecător pentru cauțiune. Tatăl lui Neymar a refuzat să-l mai ajute. Dinorah, prima soție a fostului jucător de la Barcelona, a postat un mesaj misterios pe Instagram.

Dani Alves a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare după ce a violat o tânără în Barcelona, însă hotărârea nu este definitivă. Tribunalul a stabilit suma pentru ca brazilianul să poată fi eliberat pe cauțiune la un milion de euro. S-a speculat că, așa cum o mai făcuse înainte, tatăl lui Neymar îl va ajuta din nou cu bani. Bărbatul a dezmințit însă informația.

Pentru că n-a reușit să facă rost de milionul necesar, Alves rămâne închis cel puțin până pe 25 martie.

După ce Tribunalul din Barcelona i-a stabilit cauțiunea, Dinorah Santana, prima soție a brazilianului, a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Mesaj misterios al primei soții a lui Dani Alves

Mesajul primei soții a lui Dani Alves, foto: Instagram

Problemele financiare ale lui Alves au atins un moment critic după divorțul acestuia de fosta soție, Dinorah Santana. Instanța a decis blocarea conturilor lui Alves, după ce Dinorah l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare.

Disputa cu fosta soție pentru întreținerea celor doi copii ai cuplului a dus la un proces în Brazilia, iar decizia instanței a condus la sechestrarea întregului său capital și la imposibilitatea folosirii banilor.

Dinorah Santana a distribuit un text pe rețelele de socializare care lasă loc de interpretări: „Sunt momente când va trebui să stai la masă cu Iuda fără ca asta să-ți distrugă liniștea”.

Prima soție a lui Dani și-a schimbat părerea despre acest caz. Deși la început a crezut în nevinovăția fostului fotbalist, Santana a ajuns la concluzia că fostul jucător s-a folosit de copiii pe care îi aveau împreună pentru a obține eliberarea condiționată după ce s-a mutat în Spania.

Dani Alves duce cazul la Curtea Superioară. În final, la Curtea Supremă

Ex-fundaș la Sevilla, Barcelona, Juventus și PSG, cu 126 selecții la naționala Braziliei, va ajunge în fața Curții Superioare de Justiție a Catalunyei. Avocata sa poate contesta pedeapsa cu închisoarea și la Curtea Supremă, care va da verdictul definitiv.

Nu doar Ines Guardiola a făcut apel împotriva sentinței inițiale. Și procurorii au cerut rejudecarea cazului la o instanță superioară, considerând că pedeapsa dictată împotriva sud-americanului, de 4 ani și 6 luni, a fost prea mică.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.