Liga 1

FCSB, doar egal cu Gloria Buzău » Chiricheș a revenit pe teren cu banderola pe braț + Găselniță în atac: cine a jucat lângă Miculescu și Tavi

+9 Foto
Vlad Chiricheș a revenit pe teren în amicalul FCSB - Gloria Buzău // sursă fotografii: Facebook FCSB & Gloria Buzău

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 23 March 2024

FCSB a disputat astăzi un meci amical cu Gloria Buzău, locul 4 în Liga 2. Partida de pregătire s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Cluburile din Superligă n-au rămas inerte în această perioadă de pauză, pricinuită de meciurile echipelor naționale.

CFR Cluj a disputat un meci de pregătire cu Unirea Dej, FCSB a ales tot o echipă din liga secundă, însă una din play-off. La baza roș-albaștrilor din Berceni a venit Gloria Buzău, locul 4 în eșalonul secund, formație care va lupta pentru promovarea în prima ligă.

Elias Charalambous a trimis pe teren o echipă competitivă, cam cea mai bună garnitură avută la dispoziție având în vedere absențele, jucătorii convocați la echipele naționale.

FCSB, doar egal cu Gloria Buzău. Vlad Chiricheș a revenit pe teren

Chiar și așa, buzoienii pregătiți de Andrei Prepeliță au ținut în șah liderul din Superligă. Gloria a deschis scorul, gol Matei Tănasă în minutul 7, dar FCSB a egalat prin David Miculescu în minutul 41. Matei Tănasă, mijlocaș în vârstă de 18 ani, aparține chiar de FCSB, fiind cedat temporar la Buzău.

Meciul a consemnat revenirea lui Vlad Chiricheș pe teren. Experimentatul fundaș central nu mai jucase din finalul lunii august, atunci când a suferit o accidentare musculară. Chiricheș a făcut echipă în centrul apărării cu Joyskim Dawa și a purtat banderola de căpitan.

Iată echipa de start pe care a folosit-o FCSB: A. Vlad - Crețu, Dawa, Chiricheș, Panțîru - Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu - Antwi, Miculescu, Oct. Popescu.

O inovație este utilizarea lui Nana Antwi, fundaș dreapta de meserie, ca extremă. În mod normal, pe acea poziție apare Alexandru Băluță, și Octavian Popescu fiind trimis acolo uneori, la nevoie.

„În a doua parte a meciului au mai intrat pe teren Haruț, Ngezana, Lixandru și Udrea, precum și juniorii Pădurariu, Ilie, Colibășanu și Necșulescu”, transmite FCSB.

Echipa de start a Gloriei Buzău: Greab - Ferraresso, Dandea, Crișan, Dobrosavlevici, D. Dumitrașcu, Prejmerean, Perianu, V. Dumitrache, M. Tănasă, Chică-Roşă.
Au mai intrat: R. Zamfir, Nadolu, Brîncoveanu, Fărăgău, Akhmatov, Șteau, D. Benzar.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.