Campionate

Bogdan Lobonț, „bombardat” de legendele lui Liverpool pe Anfield

+12 Foto
Echipele legendelor de la Liverpool şi Ajax Amsterdam au disputat sâmbătă, pe Anfield, un meci demonstrativ, încheiat cu victoria englezilor, scor 4-2.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 23 martie 2024

Echipele legendelor de la Liverpool şi Ajax Amsterdam au disputat sâmbătă, pe Anfield, un meci demonstrativ, încheiat cu victoria englezilor, scor 4-2.

Partida a fost dedicată fostului antrenor suedez Sven Goran Eriksson, care a dezvăluit la începutul acestui an că se confruntă cu o formă terminală de cancer.

Într-un interviu recent, Eriksson și-a exprimat dorința sa de a antrena echipa Liverpool, iar acum i s-a acordat această oportunitate.

Scene emoționante pe Liverpool la meciul organizat în onoarea lui Sven-Goran Eriksson

„Lăncierii” au început mai bine meciul. Boerrigter ('2) și Musampa ('43) au marcat golurile care au făcut ca Ajax să intre la pauză cu un avantaj de 2-0.

Încasările de pe urma acestui meci vor fi donate fundaţiei clubului englez, urmând să finanţeze diverse proiecte, potrivit news.ro.

În repriza secundă, Bogdan Lobonț, care a apărat la Ajax între 2000 și 2005, a intrat în poarta olandezilor. Fostul portar a fost învins de 4 ori de legendele lui Liverpool. Vignal ('54), Cisse ('75), El Zhar ('80) şi Fernando Torres ('84) au marcat ]n poarta lui Lobonț.

GALERIE FOTO. Liverpool - Ajax, meciul legendelor

Liverpool: Dudek - Kvarme, Skrtel, Agger, Aurelio - Maxi, Sissoko, Spearing, Babel, Gerrard - Torres
Rezerve: Kirkland, Westerveld, Hyypia, Vignal, Biscan, Cisse, El Zhar, Kuyt, Litmanen

Ajax: Gentenaar - Van Rhijn, Lindenbergh, De Zeeuw, Emanuelson - Litmanen, Enoh, Van der Vaart, Tahamata - De Jong, Boerrigter
Rezerve: Lobonț, Bijl, Silooy, Winter, Van Halst, Davids, Witschge, Musampa, Perez, Krohn-Dehli, Wijnhard, De Boer, Wooeter, Babel

Toți cei care au legătură cu clubul și Fundația LFC sunt nerăbdători să-i primească călduros pe Sven și familia lui pe Anfield - și să-l vadă pe bancă pentru o zi - într-o ocazie fantastică de strângere de fonduri”, transmitea clubul într-un comunicat, imediat după declarațiile legendarului antrenor.- comunicat Liverpool după anunțul lui Sven-Goran Eriksson

Citește și alte știri din fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.