Tenis

Monica Niculescu, ce victorie! » Cu Kalashnikova alături, a produs o mare surpriză la Miami

Monica Niculescu // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 24 martie 2024

Perechea Monica Niculescu (36 de ani, locul 39 la dublu) - Oksana Kalashnikova (33, locul 47 WTA), aflată la primul meci împreună, a trecut de cuplul Demi Schuurs (30 de ani, 13 WTA) - Luisa Stefani (26 de ani, 14 WTA) în turul 1 la Miami, scor 2-6, 6-2, 10-6.

Monica Niculescu este singura jucătoare din România pe tabloul de dublu la Miami, turneu de categorie WTA 1000.

În turul 1, Monica și partenera ei, georgiana Oksana Kalashnikova, au dat peste două jucătoare redutabile la dublu, perechea Demi Schuurs - Luisa Stefani, favoritele numărul 7.

Monica Niculescu, în optimi la dublu la Miami

În primul set, Schuurs și Stefani și-au respectat statutul de favorite. Au început cu break, apoi au tranșat actul cu 6-2. Același scor a fost înregistrat și în setul 2, de această dată în favoarea cuplului Niculescu - Kalashnikova.

S-a ajuns la super tiebreak, unde Monica și Oksana s-au impus. Au ajuns primele la 10 puncte, după ce rataseră o minge de meci în prealabil.

Pentru prezența în turul 2, faza optimilor de finală, perechea Monica Niculescu - Oksana Kalashnikova va primi 34.100 de dolari. Calificarea în sferturi ar fi recompensată cu 63.600 de dolari. Pentru a ajunge acolo, Monica și Oksana vor da fie peste cuplul Kichenok - Ostapenko, fie peste perechea Kenin - Mattek-Sands.

VIDEO. Ion Țiriac, miliardarul cu o avere de 1,75 miliarde de euro: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!”

>

Mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.