Campionate

Inter Miami, umilită în MLS fără Lionel Messi » Echipa lui David Beckham a suferit cel mai dur eșec din sezon

Foto: Inter Miami (Facebook)

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 24 martie 2024

Inter Miami a fost umilită în deplasare de New York Red Bulls, care s-a impus cu scorul de 4-0 într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din MLS. Cu Lionel Messi accidentat, formația patronată de David Beckham a suferit cel mai drastic eșec din actualul sezon.

Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru Inter Miami. Morgan a deschis scorul, în minutul 3, pentru New York Red Bulls cu un șut plasat la colțul lung, de la marginea careului, din partea dreaptă a atacului gazdelor.

Același Morgan le-a dublat avantajul celor de la New York Red Bulls, în minutul 53, când a finalizat cu latul, de la 14 metri, o acțiune rapidă a gazdelor.

Inter Miami, de nerecunoscut fără Lionel Messi

Scorul a început să capete proporții în minutul 66. Carmona a trimis cu șiretul balonul, de la 10 metri, pe partea stângă, mult prea rapid pentru portarul dos Santos, care nu a putut interveni la colțul scurt.

Tabela de marcaj a fost închisă de Morgan, devenit autor al unei triple, în minutul 70. El a pus latul, de la 12 metri, din poziție centrală, și a stabilit astfel scorul final al partidei: New York Red Bulls – Inter Miami, 4-0.

Luis Suarez, Jordi Alba și Sergio Busquets au fost integraliști, însă legendele Barcelonei nu au putut să facă nimic pentru a schimba soarta partidei în absența lui Lionel Messi.

Messi s-a accidentat înaintea pauzei necesare desfășurării meciurilor echipelor naționale. Căpitanul „pumelor” a ratat partida amicală câștigată de Argentina, scor 3-0, cu El Salvador și va lipsi inclusiv la jocul de pe 27 martie împotriva selecționatei din Costa Rica.

Lionel Messi a suferit o accidentare „uşoară la ischiogambierii piciorului drept”, potrivit anunțului făcut de Inter Miami.

VIDEO Euro GSP » Narcis Drejan vorbește despre retragerea lui Messi și Ronaldo + cum comentează arabii meciurile

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.