Tenis

Serena Williams, viață total schimbată după retragere. NU mai continuă în tenis » În ce a ales să-și investească averea: „E o pasiune”

+11 Foto
Serena Williams a investit în 85 de companii după retragerea din tenis

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 24 martie 2024

Serena Williams (42 de ani), fosta mare jucătoare cu 23 de Grand Slamuri în palmares, a vorbit în premieră despre afacerile în care și-a investit banii după retragere.

Serena, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, a ales alt domeniu de activitate după retragere. Decizia de a renunța la tenis a venit în septembrie 2022, după US Open.

Serena Williams și-a anunțat noua pasiune, investițiile: „De când jucam tenis”

+11 Foto
Serena Williams la premiile Oscar, foto: Imago

Ea s-a concentrat pe creșterea fiicei sale, Olympia, însă a anunțat implicarea într-un alt domeniu. Serena a anunțat că a făcut investiții într-un număr-record de companii.

Fosta mare jucătoare de tenis a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare faptul că și-a dedicat viața investițiilor după tenis. Ea nu și-a descoperit această pasiune recent, ci o avea încă de pe vremea când făcea spectacol pe teren, însă acum are ocazia de a și-o consolida.

„M-am gândit că ar fi foarte distractiv să vorbesc despre lucrurile pe care le fac acum, că nu mai joc tenis profesionist. Am început să investesc în multe companii, pasiune pe care o aveam de când eram jucătoare. Investesc în companii aflate la început de drum, în care cred.

Am această latură de antreprenor de când jucam tenis, mereu a fost foarte important pentru mine să am un plan „B”. E o pasiune, a fost foarte important pentru mine să mă dedic rolului de businesswoman. În portofoliul meu personal sunt în prezent peste 85 de companii în care am investit", a precizat Serena Williams, pe rețelele de socializare, citat de Tennis365.

Serena Williams a fost una dintre cele mai importante jucătoare de tenis din istorie. Americanca are 73 de titluri la simplu în carieră și 23 de titluri la dublu. S-a retras în septembrie 2022 având în palmare 23 de titluri de Grand Slam, cu unul mai puțin decât jucătoarea-record din tenis, Margaret Court (24).

Trofeele Serenei Williams la turneele de Grand Slam

  • 7 Australian Open
  • 3 Roland Garros
  • 7 Wimbledon
  • 6 US Open

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.