Liga 1

Mihai Pintilii, întrebat direct: „Ce te recomandă să fii antrenor la FCSB?” » Mihai Stoica a întrerupt brusc dialogul: „Vă spun eu!”

Mihai Pintilii (39 de ani) a fost întrebat în direct: „Ce te recomandă să fii antrenor la FCSB?”. Mihai Stoica a intervenit în dialog.

Articol de Adrian Jitea  —  Monday, 25 March 2024

Mihai Pintilii (39 de ani) a fost întrebat în direct: „Ce te recomandă să fii antrenor la FCSB?”. Mihai Stoica a intervenit în dialog.

Mihai Pintilii conduce antrenamentele celor de la FCSB împreună cu Elias Charalambous. Fostul internațional „tricolor” va obține în vară Licența A, în Moldova, și carnetul de antrenor. În acel moment va putea ocupa postul de secund.

În cadrul emisiunii „Sport Report”, de la Orange Sport, oficialul liderului a fost întrebat de un suporter: „Ce îl recomandă pe Mihai Pintilii să fie antrenor la FCSB?”.

„Ce îl recomandă pe Mihai Pintilii să fie antrenor la FCSB?”

Răspunsul a fost de o sinceritate debordantă: „Nimic! Ce mă recomandă? Că am fost jucător. Eu nu sunt antrenor, sunt antrenor în devenire. Eu sunt acolo să ajut”.

Mihai Stoica a intervenit în discuție:

Să vă spun eu ce îl recomandă. La noi, după plecarea lui Dică, era deja discuția să vină un antrenor. Eu l-am rugat atunci pe Gigi să ne lase meciurile cu West Ham și Rapid. Să vedem cum trecem peste ele. I-am spus: „Mergi așa, eu îți garantez că jucătorii ăștia vor juca altfel pentru Pintilii”.

După aceea, am beneficiat de șansa să vină Elias. În afara faptului că știe fotbal și muncește zi de zi, e un băiat excepțional. Parcă e de la noi! Echipa de atunci a jucat, acum suntem pe primul loc. Asta îl recomandă!

- Mihai Stoica

Mihai Pintilii, întrebat direct: „De ce îi permiți lui Gigi Becali să facă schimbările?”

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Pintilii fusese întrebat și de ce îi permite lui Gigi Becali să facă schimbările la FCSB. Și de această dată, răspunsul a fost fără ocolișuri:

Nu am ce să îi răspund. Eu sunt angajatul clubului. Îmi fac meseria, îmi fac treaba, suntem pe primul loc. Echipa asta nu a fost niciodată în play-out. Poate să facă orice. Dacă sunt patron aici și vreau să te dau afară, te dau. De ce îi permiți? Dacă eu îi zic: «Nea Gigi, nu vreau aia», poate să spună: «Te dau mâine afară, pleacă de la echipă!»
- Mihai Pintilii

VIDEO. Ce posturi crede Raul Rusescu că ar trebui întărite la FCSB, pentru a juca și în cupele europene

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.