Tenis

Andy Roddick se implică în disputa Halep - Wozniacki! A amintit de ce spunea Simona când Maria Sharapova a primit wild-card-uri » A primit replica imediat

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 25 martie 2024

Andy Roddick se implică și el în scandalul dintre Caroline Wozniacki și Simona Halep. Fostul jucător de tenis a adus aminte că și românca a avut o declarație asemănătoare la adresa Mariei Sharapova.

Totul a pornit după ce Simona Halep a primit o invitație la turneul de la Miami, imediat după ce TAS i-a redus suspendarea. Și a urmat atacul lansat de daneza Caroline Wozniacki, care a declarat, cu trimitere la Halep, că „Acești oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri”.

Simona a replicat în două rânduri. Azi la revenirea în România a declarat: „Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă”.

În discuția cu Clijsters, care a apărat-o pe Simona, Roddick a menționat o declarație dată de Halep în 2017, după ce Maria Sharapova a primit un wild-card la revenirea după suspendarea pentru doping.

Andy Roddick se implică în disputa Halep - Wozniacki

„Ea (n.r. - Caroline Wozniacki) a fost foarte precaută, când a spus-o, dar a spus că nu e de acord ca aceia care se dopează să primească wild-card-uri. Lui Halep nu i-a plăcut. A luat o poziție defensivă și a spus că ea nu s-a dopat. Se vede că a fost deranjată.

Dar în 2017, când Sharapovei i s-a terminat suspendarea și a primit un wild-card, Halep a spus public că cineva care a fost testat pozitiv nu ar trebui, sub nicio formă, să primească wild-card”, a spus Andy Roddick, potrivit tennis.com.

Imediat a intervenit partenera lui din podcast, Kim Clijsters.

„Faptul că Halep a spus asta în 2017 arată cum vede lucrurile și că nu e o trișoare”, a spus belgianca.

Ce a spus Halep despre Maria Sharapova

„Pentru copii, pentru tinerii sportivi nu este OK să ajuţi cu wild-card o jucătoare care a fost suspendată pentru dopaj. Nu este vorba doar de Maria Sharapova aici, ci de toţi jucătorii care sunt găsiţi dopaţi”, a declarat Simona Halep despre Maria Sharapova.

Ea fusese invitată să participe la turneele de la Stuttgart, Madrid şi Roma, după ce i-a expirat suspendarea pentru folosirea meldoniumului.

VIDEO. Simona Halep, despre declarația lui Caroline Wozniacki: „Dacă nu înțelege, să i se traducă”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.