Liga 2

Investiție de peste 40 de milioane la CSA Steaua! Ce proiect au „militarii”

Articol de David Marinescu  —  Monday, 25 March 2024

Clubul Sportiv Steaua, unul dintre cele mai importante din țară, pregătește o investiție impresionantă în parcul sportiv din Ghencea.

Oficialii Ministerului Apărării Naționale pregătesc construirea unei Săli Polivalente, care ar urma să fie gata în 2027.

CSA Steaua va avea o Sală Polivalentă

MApN a pregătit studiul de prefezabilitate, iar în următoarele luni, proiectul ar urma să ajungă la Compania Națională de Investiții, care ar urma să lanseze licitația pentru studiul de fezabilitate.

Sala Polivalentă din Ghencea ar urma să fie construită în spatele actualei arenei de fotbal. Va deservi în primul rând echipele de handbal și baschet ale CSA, dar va putea fi folosită și de echipele naționale.

Complexul are ca termen de finalizare anul 2027. Va avea 5.000 de locuri și va putea fi folosit și pentru alte competiții internaționale, dar și evenimente. Prețul ar urma să fie între 40 și 50 de milioane de euro, potrivit Fanatik.

Alte proiecte în plan pentru CSA Steaua

CSA ar urma să mai construiască și un stadion pentru atletism, dar și un patinoar și un bazin de înot în aer liber. Însă aceste proiecte mai au de așteptat, pentru că „militarii” se axează pe moment pe Sala Polivalentă.

CSA Steaua suferă la fotbal

Echipa de fotbal a CSA Steaua are parte de un sezon complicat în Liga 2. „Militarii”, care nu au drept de promovare, au ratat calificarea în play-off. Au terminat sezonul regulat pe locul 8, fiind pentru prima dată de la promovare când ratează calificarea în primele 6.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.