Liga 1

Mihai Stoica, intervenție în cazul stenogramelor de la Rapid: „Film de Tarantino! Nu înțeleg un lucru”

scandalul în care este implicat Daniel Niculae, președintele rivalei Rapid.

Articol de Adrian Jitea  —  Monday, 25 March 2024

Mihai Stoica crede că e exagerat scandalul în care este implicat Daniel Niculae, președintele rivalei Rapid.

O serie de stenograme cu discuțiile dintre rapidiștii Daniel Niculae și Liviu Ungurean au fost publicate astăzi. Un detaliu curios îl reprezintă invocarea numelui lui Sebastian Colțescu.

Întrebat despre acest lucru, Mihai Stoica și-a păstrat poziția anterioară, fiind alături de Daniel Niculae.

Mihai Stoica despre stenogramele cu Daniel Niculae: „Ce treabă avea Colțescu?!”

„Nu prea înțeleg. Nu avea treabă Colțescu cu organizarea meciului. E o chestie pe care nu o înțeleg. Am zis că sunt alături de Daniel Niculae și nu voi da înapoi.

Dacă s-ar fi făcut o anchetă în situația în care s-ar fi întâmplat ceva pe stadion... acum nu s-a întâmplat nimic. Se dă o importanță mult prea mare acestor interceptări.

Dacă suporterii spun «Noi nu dăm cu ele în teren, dar dacă nu ne ajuți să le băgăm intrăm cu ele și dăm pe gazon». Cum intră? Sunt controale corporale și tot se introduc. S-a jucat pe Arena Națională, nu pe Giulești. Nu se știe cum s-au introdus.

Eu am impresia că ce s-a făcut la meciul ăsta s-a făcut la toate meciurile de până acum. Acum au apărut atâtea stenograme... când am văzut filmările alea cu arme din case am înțeles că poate fi altceva. Chestiile astea, în opinia mea, mi se par exagerate.

Plătești amendă dacă dai, nu? Au plătit oamenii! Crezi că Bocciu e arestat pentru că a discutat cu Nico, «hai să dăm cu torțe»? Eu zic că e altceva!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

  • Stenogramele sunt din ziua meciului cu FCSB, de pe 9 martie. Partida câștigată de Rapid cu 4-0 a început cu un arsenal pirotehnic al giuleștenilor de pe stadion. În discuția dintre Niculae, președintele Rapidului, și „Bocciu”, apare și numele lui Sebastian Colțescu, arbitrul VAR al meciului.

Faptul că vorbești cu un arbitru e ceva. Eu știu că nu e voie. Eu nu am vorbit în ultimii 20 de ani cu un arbitru! Poate vorbesc și alții, nu a vorbit despre meci. Nu înțeleg ce treabă avea Colțescu. Poate a zis că a vorbit și nu a vorbit. Parcă e un film de Tarantino. Ceva e absurd acolo! Ce treabă avea Colțescu?!
- Mihai Stoica, la Orange Sport

VIDEO. Ce posturi crede Raul Rusescu că ar trebui întărite la FCSB, pentru a juca și în cupele europene:

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.