Euro 2024

Sfatul unui fost internațional pentru Florinel Coman: „Băieții ăștia arată altfel”

Florinel Coman n-a rupt gura târgului nici cu Irlanda de Nord / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 25 martie 2024

Tibor Selymes, membru al Generației de Aur, crede că Superliga este o competiție slabă.

Florinel Coman este în mare formă la FCSB. Dar la echipa națională nu reușește să convingă. În recentul amical cu Irlanda de Nord, el a fost destul de discret, iar fostul internațional Tibor Selymes îl îndeamnă să schimbe aerul cât mai repede.

Membru al Generației de Aur, Selymes i-a dat exemplu pe Dennis Man și pe Vali Mihăilă, care și-au ridicat substanțial nivelul după transferul în Italia.

Tibor Selymes: „O să arate mult mai bine”

"Eu dacă joc și fac spectacol în Liga 1 pot să fac spectacol la națională cu echipe ca Irlanda, Columbia, Ucraina și Belgia? Campionatul nostru e destul de slab, avem un campionat slab.

Uitați-vă la Man, Mihăilă, după 2 ani de Italia, băieții ăștia arată altfel, au altă mentalitate. Și Coman dacă ajunge într-un campionat mai puternic, Spania, Italia, Anglia, o să arate mult mai bine", a declarat Tibor Selymes, pentru Orange Sport.

Marcel Răducanu: „Asta explică de ce nu s-a transferat într-un campionat mai puternic”

După amintitul amical cu Irlanda de Nord, Marcel Răducanu l-a criticat aspru pe Florinel: „E pe val în Superliga. Omul numărul unu al Stelei. Dar când vine la națională e foarte discret. Internațional văd că nu convinge și asta explică și de ce nu s-a transferat până acum într-un campionat puternic al Europei”.

Coman a marcat 16 goluri și a dat 9 pase decisive în 32 de meciuri disputate în tricoul FCSB, în toate competițiile din acest sezon. Evoluțiile sale l-au propulsat în atenția cluburilor din străinătate - se spune că VfB Stuttgart l-ar avea pe lista de achiziții pentru la vară - iar cota sa de piață a crescut la 6 milioane de euro pe transfermarkt.de.

Potrivit patronului FCSB, Gigi Becali, Florinel are o clauză de cinci milioane euro trecută în contract, însă deocamdată niciunul dintre cluburile care s-au interesat de el în ultimii ani nu a fost dispus să achite suma respectivă.

VIDEO. Edi Iordănescu, conferință înainte de Columbia - România: „Avem pretenții, așteptăm răspunsuri”

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.