Liga 1

A cerut, în direct, 4 transferuri la FCSB: „Pe aceste posturi aș aduce jucători”

Raul Rusescu, expertul GSP Live, a evidențiat posturile pe care FCSB, liderul Superligii, ar trebui să le întărească în fereastra de mercato din vară.

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  Tuesday, 26 March 2024

Raul Rusescu, expertul GSP Live, a evidențiat posturile pe care FCSB, liderul Superligii, ar trebui să le întărească în fereastra de mercato din vară.

Fostul golgheter al roș-albaștrilor a identificat punctele slabe din garnitura FCSB și e de părere că trupa antrenată de Charalambous și Pintilii e nevoită să efectueze transferuri în 4 zone ale terenului.

VIDEO. Raul Rusescu: „FCSB are deja un lot foarte bun, dar sunt convins că vor exista și întăriri”

>

„La momentul actual, aș transfera un fundaș dreapta, un fundaș central, un fundaș stânga și un mijlocaș ofensiv central. Apoi, trebuie să vedem ce jucători pleacă. Există puncte fixe în echipă: Târnovanu, Șut, Olaru, Coman, Radunovic, Chiricheș. Important e cum vezi lucrurile și ce strategie îți dorești să ai.

În final, intervine și domnul Becali, care se poate suci de la o zi la alta. Azi spune că nu vrea să facă transferuri, iar mâine își dorește pe cineva. Dacă ar veni un jucător, trebuie să fie peste ce există acum. FCSB are deja un lot foarte bun și sunt convins că vor exista și întăriri”, a spus Raul Rusescu, la GSP Live.

Așa arată acum primul „11”-tip al celor de la FCSB

Unde suferă FCSB cel mai mult

Rusescu speră ca FCSB să mute în zona dreaptă a defensivei, unde Pantea a devenit indisponibil pentru o perioadă lungă de timp, Crețu se află la final de contract, iar Nana Antwi încă nu a confirmat.

Banda dreaptă a produs mult mai puțin decât banda stângă. Mi-aș dori să văd un fundaș dreapta bun, la nivelul celor din trecut”, afirmă Rusescu.

Trebuie să vedem cum vrea FCSB să joace din sezonul următor, cu vârf sau fără. Dacă rămâne același stil de joc, nu aș cumpăra un atacant. Dar dacă se schimbă strategia, da. E posibil să apară cineva

- Raul Rusescu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.