Altele

Joe Biden a râs de Trump, care s-a felicitat după o victorie la golf: „Ce realizare”

Donald Trump

Articol de David Marinescu  —  marţi, 26 martie 2024

Joe Biden (81 de ani), președintele Statelor Unite ale Americii, l-a ironizat luni pe Donald Trump (77 de ani), potențialul său adversar în lupta la prezidențiale. Republicanul s-a lăudat cu ultima „performanță” pe care a înregistrat-o la golf.

Trump, fostul președinte, s-a lăudat pe Truth Social, propria sa rețea de socializare, pentru faptul că a obținut două premii la o ceremonie organizată de clubul său de golf.

Joe Biden l-a ironizat pe Donald Trump: „Ce realizare!”

Joe Biden nu a ratat ocazia și a distribuit postarea lui Trump prin intermediul platformei X, alături de un mesaj ironic: „Bravo, Donald. Ce realizare!”, a scris sec actualul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Joe Biden

„Este o mare onoare pentru  mine să mă aflu în această (duminică) seara la Trump International Golf Club, la West Palm Beach, în seara premierii, pentru a primi trofeul campionatului clubului şi trofeul campionatului clubului senior. Le-am câștigat pe amândouă!”, a scris el, cu majuscule.

Mesajul lui Biden pentru Trump, foto: X

Alegerile prezidențiale din Statele Unite vor avea loc marți, 5 noiembrie 2024. Va fi cel de-al 60-lea scrutin din istoria SUA. Biden a devenit în 2020 cel de-al 46-lea președinte din istoria SUA.

Donald Trump, un mare amator de golf, a fost criticat în timpul mandatului său din cauza timpului petrecut pe „fairway”-uri. Un site american a înregistrat 298 de vizite la cluburi în cei patru ani de mandat şi prezintă dovezi că a jucat în 150 dintre ele, conform news.ro.

Potrivit Daily Beast, este acuzat de falsificarea scorului unei partide cu Tiger Woods, o legendă a golfului, şi de faptul că a minţit în privinţa numărului de campionate victorioase.

Într-o carte dedicată acestui subiect, fostul cronicar sportiv şi jucător amator de golf Rick Reilly îl acuză pe Donald Trump de faptul că şi-a pus băiatul de mingi - sau agenţi ai Serviciilor Secrete - să-i mute mingea în cele mai bune poziţii.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.