Liga 1

Prima reacție a șefilor de la Rapid, după apariția stenogramelor: „E cu adresă” + Decizia clubului în privința lui Daniel Niculae

Victor Angelescu, alături de Dan Șucu

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 26 martie 2024

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a vorbit despre stenogramele dintre Daniel Niculae, președintele clubului, și Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleștene.

Procurorii au interceptat mai multe discuții dintre Ungurean și Niculae, în care aceștia vorbeau despre cum să procedeze în cazul materialelor pirotehnice la meciul cu FCSB, câștigat cu 4-0. Cei doi au stabilit ca arsenalul pirotehnic să fie lansat înainte de startul meciului, pentru ca meciul să nu fie întrerupt.

Mai mult, Niculae i-a transmis lui Ungurean, zis „Bocciu”, că a vorbit cu Sebastian Colțescu, arbitrul VAR al derby-ului cu FCSB, pentru a se asigura că nu vor fi repercusiuni dacă materialele pirotehnice vor fi folosite înainte de startul meciului. Iar Colțescu i-ar fi transmis lui Niculae: „Dați, bă, cu ce vreți!”.

Victor Angelescu i-a luat apărarea lui Daniel Niculae: „E cu adresă. Nu e normal”

„Încă mă aștept să fie vorba despre altceva în dosar. Altfel, e prea mare tevatura. Dacă e vorba de asta, ne simțim atacați, e cu adresă. Dacă e vorba doar despre materiale pirotehnice, e o exagerare.

Nu suntem pro petarde, pentru că asta ne costă. Aș vrea să nu se mai arunce cu anumite obiecte, dar aș vrea să lăsăm cumva să se facă spectacol. Atât timp cât e interzis, înțelegem. Totuși, consider că se putea proceda altfel, fără atâta tam-tam.

Niculae este afectat de lucrurile astea. Cred că nu e normal ce s-a întâmplat. Puteau fi făcute lucrurile altfel. Eu, personal, și clubul îl susținem pe Nico. Nu s-a pus problema să renunțe în perioada asta. Noi, ca acționariat și prieteni, suntem alături de el”, a declarat Angelescu, potrivit fanatik.

Angelescu: „Nu cred că Niculae a vorbit cu Colțescu”

Cât despre discuția lui Niculae cu Sebastian Colțescu, Angelescu nu crede că a fost reală.

„Eu nu cred că a vorbit cu Colțescu. Eu nu am vorbit cu Niculae, dar nu am dubii. Și nu cred că e interzis. Eu cred că a fost scos din context, discuția a fost despre când se dau torțele. Eu nu cred că a vorbit, cred că mai mult a spus ca să-l liniștească (n.r. - pe Liviu Ungurean).

Îmi și imaginez o discuție între Nico și Colțescu în care să îi zică președintele clubului că dăm cu bombe. Adică nu cred. Probabil i-a zis lui Liviu (n.r. - Liviu Ungurean) ca să-l liniștească. Nico știa că nu se dă drumul la meci oricum, dacă dau cu torțe. Asta cred eu. Nu știu să fi discutat Daniel Niculae cu un arbitru”, a mai declarat Angelescu.

VIDEO. Dan Șucu, după izbucnirea scandalului: „Nu mă aștept să îl văd pe Daniel cu o armă în mână”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.