Nationala

Hagi, surprins de camere pe Metropolitano » Alături de cine a urmărit golul lui Ianis

+11 Foto
Gică Hagi, alături de Marilena, soția lui/ foto: captură Antena 1

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 26 martie 2024

Columbia - România. Gică Hagi a fost pe Metropolitano pentru a urmări de aproape naționala lui Edi Iordănescu.

Hagi nu a lipsit nici de la meciul împotriva Columbiei, după ce a fost pe Arena Națională în amicalul cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Gică Hagi, alături de soție la Columbia - România

Gică Hagi a fost pe Metropolitano alături de Marilena, soția lui. Iar operatorii care au transmis partida i-au surprins pe cei doi în lojă.

După câteva secunde în care cadrul a fost pe cei doi, imaginea s-a mutat pe Ianis Hagi, care intrase pe teren în minutul 56, în locul lui Mihăilă. Ianis nu a fost titular pentru că Edi Iordănescu a vrut să îl protejeze, potrivit surselor GSP.

În minutul 84, Ianis Hagi a marcat pentru România, chiar sub privirile tatălui lui, autorul golului de legendă de la Mondialul din '94 în poarta columbienilor.

Hagi nu a fost singurul nume mare prezent la meci, pe Metropolitano au fost și Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu și Miodrag Belodedici.

De ce a fost Ianis Hagi rezervă

„Normal, Ianis Hagi ar fi fost titular. Dar selecționerul se teme să nu-l expună cu al doilea meci de încărcătură maximă la trei zile distanță, când el joacă foarte, foarte puțin la echipa de club. Probabil, Ianis va intra în repriza a doua a amicalului cu Columbia.

De fapt, asta a și fost strategia lui Iordănescu, nu a dorit să riște cu niciun jucător și în cazul lui Ianis asta a fost teama principală. El joacă puțin la Alaves, iar acum să joace și titular, după ce a evoluat și la București cu nord-irlandezii... Ar fi un risc.

Mai bine intră și pe fondul de oboseală al adversarului. Moruțan, în schimb, are multe meciuri ca integralist la echipa de club. Și iată cum a gândit Iordănescu: dacă un jucător se «rupe», merge la club așa și apoi, chiar că devine aproape imposibil să mai joace acolo! Și au de suferit toți, și jucătorul, și echipa națională", au declarat oficialii FRF pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Spectacol de lumini la Columbia - România

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.