Nationala

Ilie Dumitrescu are 4 remarcați din naționala României: „A făcut asta și în campanie”

Columbia - România 3-2. Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, a avut 4 remarcați din tabăra „tricolorilor”.

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 27 martie 2024

Columbia - România 3-2. Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, a avut 4 remarcați din tabăra „tricolorilor”.

Fostul atacant a lăudat schimbările făcute de Edi Iordănescu, pe care l-a considerat inspirat, la fel ca în preliminariile EURO 2024. Din teren, Ianis Hagi, Dennis Man și Denis Drăguș l-au impresionat pe Dumitrescu. Toți 3 au intrat în repriza a doua.

Ilie Dumitrescu, 4 remarcați după Columbia - România

„A schimbat bine Iordănescu, a făcut asta și în campanie. I-a introdus pe Hagi și Drăguș și am avut un plus. Când a mutat superofensiv s-a văzut imediat.

L-a băgat pe Tănase vârf, Drăguș extremă stângă, Man a adus un plus de viteză și de ritm de la prima acțiune, în dreapta. Am început să punem probleme. Mutarea am resimțit-o puțin, pentru că am luat gol repede după schimbări.

Hagi și Man își asumă, au personalitate, fac lucruri. Faptul că Drăguș a trecut vârf a fost o mutare bună. Hagi e foarte bun în linia de mijloc. Golul lui Ianis a adus un plus de încredere. Așa s-a întâmplat și cu Elveția, doar că acum am luat golul 3 și nu am mai putut să revenim.

Man este o certitudine. Ianis, chiar dacă nu joacă, are personalitate și structură de lider. La fel și Drăguș. Sper ca Ianis să joace mai mult la echipa de club”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

VIDEO. România - Columbia 2-3 » Vedeta columbienilor, Luis Diaz bucurându-se alături de fani la finalul meciului de pe Wanda Metropolitano

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.