Nationala

Ianis Hagi, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce a dat gol cu Columbia: „Mai mult de atât nu pot să fac. Mingea este altundeva”

Ianis Hagi (25 de ani) consideră că are evoluții ireproșabile și așteaptă o convocare din partea selecționerului Edward Iordănescu și la Euro 2024.

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache, Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 27 martie 2024

Ianis Hagi (25 de ani) consideră că are evoluții ireproșabile și așteaptă o convocare din partea selecționerului Edward Iordănescu și la Euro 2024.

Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 56 al meciului Columbia - România, scor 3-2, și a marcat primul gol al „tricolorilor”.

La finalul meciului, Ianis Hagi consideră că cele două meciuri amicale au fost de bun augur pentru „tricolori”. Acesta a declarat că se simte într-o formă fizică excelentă și spune că și evoluțiile lui sunt unele care l-ar recomanda să prindă lotul pentru Euro 2024 și mingea se află acum în terenul selecționerului.

VIDEO. Ianis Hagi consideră că merită să joace pentru România la Euro 2024: „De jucat am jucat și sunt în formă”

>

Mă simt foarte puternic, cred că de fiecare dată când am intrat pe teren sezonul ăsta am făcut-o bine. Au fost două teste în care staff-ul a vrut să găsească câteva răspunsuri. De exemplu, e prima dată când joc la națională «optar». Sunt două teste în care s-au făcut multe schimbări, două teste bune.

Pentru mine orice reușită pemntru națională reprezintă ceva deosebit, dar nu putem compara un amical cu un meci de la Mondial.

Nu cred că se pune problema de formă, mereu când am intrat am jucat foarte bine, repet. Ce depinde de mine fac. Mingea este altundeva, eu îmi aștept șansa. Mister îmi știe mentalitatea, știe cine sunt. A înțeleș situația actuală.

Eu mai mult decât să intru pe teren și să joc bine nu am ce să fac. Am luat în vară o decizie pe care am fost forțat să o iau. De jucat am jucat și sunt în formă. Vor fi 3 meciuri dificile, cu 3 adversari dferiți. Trebuie să ieșim din grupe, este obiectivul nostru, nu contează cum o vom face”, a spus Ianis Hagi, la finalul meciului.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.