Nationala

„Războiul” FCSB vs CSA Steaua a ajuns și pe Metropolitano. Banner în limba engleză!

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 27 martie 2024

Unii suporteri români au ținut să atragă atenția asupra „adevăratei Steaua” și în timpul amicalului de la Madrid, Columbia - România (3-2).

Deși pe Metropolitano din Madrid s-au înfruntat România și Columbia, unii fani români au profitat de ocazia pentru a-și spune opinia despre una dintre problemele de identitate din fotbalul românesc. Și ca să fie clar pretutindeni în lume, au afișat un banner în engleză!

„FCSB is not Steaua” pe Metropolitano din Madrid

„FCSB is not Steaua" (n.r. „FCSB nu este Steaua”), au scris pe amintitul banner, iar o imagine a fost postată apoi inclusiv pe rețelele de socializare. Făptuitorii, evident, suporteri ai clubului CSA Steaua, din liga a doua.

Bannerul afișat de suporterii CSA Steaua pe Metropolitano, în timpul amicalului Columbia - România 3-2

Au fost 15.000 de români pe Metropolitano, pentru a susține echipa națională

Românii au fost în număr de 15.000 pe stadion, dintr-un total de aproximativ 50.000. Sud-americanii au dominat fondul sonor în startul meciului, imnul Columbiei fiind acompaniat de vocile celor prezenți pe Metropolitano.

Sud-americanii au făcut show înainte de startul partidei, au cântat și au dansat în fața stadionului, înainte de deschiderea porților de acces în arenă.

Deși au fost mai tăcuți, românii și-au susținut și ei din răsputeri naționala. În afara bannerului amintit, suporterii „tricolori” au venit cu steaguri ale României, dar și cu tricouri ale fotbaliștilor preferați. Au predominat familiile de români plecați în Spania, părinții venind cu copiii la meci.

Gică Hagi a stat împreună cu soția, Marilena

Gică Hagi a venit și el pe Metropolitano pentru a urmări naționala României în meciul împotriva Columbiei. El a fost și pe Arena Națională la amicalul România - Irlanda de Nord 1-1. ”Regele” a stat în tribună alături de soția sa, Marilena. Cei doi s-au bucurat de golul lui Ianis, reușit în minutul 83, când scorul era 3-0 pentru Columbia. 

De asemenea, „tricolorii” au jucat și sub privirile lui Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, legendarii antrenori români care au însoțit delegația României la Madrid.

VIDEO. AMICAL. România - Columbia 2-3 » Selecționerul, Edi Iordănescu, mulțumit în ciuda înfrângerii: „Am întâlnit o echipă completă”

>

Alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.