Altele

Cea mai sexy campioană a sportului românesc are un model special în viață: „Pentru vulnerabilitatea pe care o transmitea”

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 27 martie 2024

Ioana Bîrsan (24 de ani) este una dintre sportivele momentului în culturismul românesc.

Ioana Bîrsan a practicat 13 ani gimnastică ritmică de performanță. A simțit nevoia unei noi provocări și s-a apucat de culturism. A atins culmile gloriei, campioană națională și medaliată la mai multe competiții internaționale.

FOTO. Ioana Bîrsan, sportiva care face senzație în sala de fitness

+20 Foto
Ioana Bîrsan / FOTO: Instagram @ioanabirsann

Născută la Bistrița, Ioana s-a mutat la Timișoara. Este personal trainer. Într-un scurt interviu acordat site-ului Gymhyper, a dezvăluit că „iubește ceea ce face. Motivația vine și pleacă, disciplina rămâne”.

Întrebată despre persoana care o inspiră, Ioana spunea: „Prințesa Diana, pentru modul ei natural de a fi, vulnerabilitate și căldura pe care o transmitea”.

În ciuda programului strict pe care îl respectă, spune că nu ar refuza niciodată o pizza. Iar în timpul liber preferă „relaxarea, o seară la film sau o zi la piscină”.

Ioana Bîrsan s-a numărat și pe lista sportivilor Gala Sportului Românesc, evenimentul organizat la Ateneul Român în februarie 2014.

Citește și alte știri din sportul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.